2789
عنوان

کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 22 بازدید | 29 پست
منم در حسرت زیارت اربابم ولی انگار لایقش نیستم

منم همینطور

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با من آقا قهرش گرفته نمیتونم معامله کنم میترسم روی قولم نمونم

انشالله اربعین کربلا

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

انشاالله اگه زودتر رفتی منه حقیرم دعا کن یادت نره بگو آقا جان کمکش کن حالش خوب بشه

امام حسین فقط من رو بطلبه من همه رو دعا میکنم

کلی حرف با آقا دارم ولی نمیدونم چرا نمیطلبه

برای کربلا نیاز به گرفتن پاسپورت نیستیه پاسپورت زیارتی بگیر خیلی ارزونترهباهاش اربعین برو

همون زیارتی دیگه

برای کربلا نیاز به گرفتن پاسپورت نیستیه پاسپورت زیارتی بگیر خیلی ارزونترهباهاش اربعین برو

اگه قبل اربعین بخوام برم میشه با همون زیارتی رفت

مثلاً الان میشه رفت با پاسپورت زیارتی یا فقط اربعین

انشالله

باپاسپورت زیارتی هروقت بخای میشه رفت بگو کدوم شهری ، کاروان میشناسم قیمتش کمترازبقیه جاها ، از مشهد و اصفهان میبره

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

باپاسپورت زیارتی هروقت بخای میشه رفت بگو کدوم شهری ، کاروان میشناسم قیمتش کمترازبقیه جاها ، از مشهد ...

چقد میبره؟

چقد میبره؟

بستگی به زمانش داره اگر میخای بیا پیوی لینک کانالشون رو بفرستم برات

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔