ثروتمندترین_دختربابل مدیر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4707 عنوان کربلا | مشاهده متن کامل بحث + 22 بازدید | 29 پست خیلی دوست دارم برم کربلا کاش امام حسین امسال بطلبهکسی می دونه هزینه پاسپورت چقدهوقتی خواستم برم کربلا چیکار کنم چی با خودم ببرم چقد پول لازمه؟کی برم درخواست بدم برای پاسپورت در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد امروز | 04:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4707 منم در حسرت زیارت اربابم ولی انگار لایقش نیستم منم همینطور در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
نازش عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 12569 منم همینطور با من آقا قهرش گرفته نمیتونم معامله کنم میترسم روی قولم نمونم
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4707 با من آقا قهرش گرفته نمیتونم معامله کنم میترسم روی قولم نمونم انشالله اربعین کربلا در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
نازش عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 12569 انشالله اربعین کربلا انشاالله اگه زودتر رفتی منه حقیرم دعا کن یادت نره بگو آقا جان کمکش کن حالش خوب بشه
nima1313n عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 357 برای کربلا نیاز به گرفتن پاسپورت نیستیه پاسپورت زیارتی بگیر خیلی ارزونترهباهاش اربعین برو
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4707 انشاالله اگه زودتر رفتی منه حقیرم دعا کن یادت نره بگو آقا جان کمکش کن حالش خوب بشه امام حسین فقط من رو بطلبه من همه رو دعا میکنمکلی حرف با آقا دارم ولی نمیدونم چرا نمیطلبه در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4707 برای کربلا نیاز به گرفتن پاسپورت نیستیه پاسپورت زیارتی بگیر خیلی ارزونترهباهاش اربعین برو همون زیارتی دیگه در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4707 برای کربلا نیاز به گرفتن پاسپورت نیستیه پاسپورت زیارتی بگیر خیلی ارزونترهباهاش اربعین برو اگه قبل اربعین بخوام برم میشه با همون زیارتی رفتمثلاً الان میشه رفت با پاسپورت زیارتی یا فقط اربعین در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
نازش عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 12569 امام حسین فقط من رو بطلبه من همه رو دعا میکنمکلی حرف با آقا دارم ولی نمیدونم چرا نمیطلبه ان شاالله به این زودی طلبیده میشی
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4707 ان شاالله به این زودی طلبیده میشی انشالله در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
nima1313n عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 357 اگه قبل اربعین بخوام برم میشه با همون زیارتی رفتمثلاً الان میشه رفت با پاسپورت زیارتی یا فقط اربعین حقیقتا نمیدونم
dokhtarebaharan عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5349 انشالله باپاسپورت زیارتی هروقت بخای میشه رفت بگو کدوم شهری ، کاروان میشناسم قیمتش کمترازبقیه جاها ، از مشهد و اصفهان میبره متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4707 باپاسپورت زیارتی هروقت بخای میشه رفت بگو کدوم شهری ، کاروان میشناسم قیمتش کمترازبقیه جاها ، از مشهد ... چقد میبره؟ در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
dokhtarebaharan عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5349 چقد میبره؟ بستگی به زمانش داره اگر میخای بیا پیوی لینک کانالشون رو بفرستم برات متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔