2789
عنوان

کربلا

22 بازدید | 29 پست

خیلی دوست دارم برم کربلا کاش امام حسین امسال بطلبه

کسی می دونه هزینه پاسپورت چقده

وقتی خواستم برم کربلا چیکار کنم چی با خودم ببرم چقد پول لازمه؟

کی برم درخواست بدم برای پاسپورت

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یک ماه تا عید غدیر اونجا بودم هزینه زیادی نداره ولی پاسپورت نمی دونم ولی کرایه از مرز باید دینار داشته باشی انفرادی بری اونجا خورد و خوراک و استراحت گاه رایگان داره حتما برو ولی تنها نرو برای ماهم دعا کنید

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

ثروتمند ترین دختر محل که نباید هزینه ها براش مهم باشه.قبول باشه.پاسپورت الان اقدام کنید

ثروتم کجا بودicon

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

من یک ماه تا عید غدیر اونجا بودم هزینه زیادی نداره ولی پاسپورت نمی دونم ولی کرایه از مرز باید دینار ...

انشالله بطلبه حتما دعا میکنم

احتمالا کاروان

ن تنها که اصلا با خانواده میرم

ان شالله میری به زودی

یعنی میشه همچین سعادتی نصیبم بشه

چه اسمیه گذاشتی دختر فقیر😒😐😂

مثلاً گفتم بزارم ثروتمند ثروت جذب کنمicon