2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 36 پست
ببین میگم بخشیدم ولی نبخشیدم هرچی ب فکرم به قلبم میگم تو که بخشیدی دیگه کنار بیا باهاش ولی نمیام یهو ...

بخاطر همین میگم عزیزم باید حتمن با مشاور در ارتباط باشی . نظر منو بقیه فقط رو حساب تجربه و عقل خودمونه و شاید اصلن اصلن مناسبه زندگی شما نباشه . هرچند اینجا بیشتریا میگن کسی که یبار خیانت میکنه بازم تکرارش میکنه تا حدودی قبول دارم ولی این برای شما صدق نمیکند چون همسرتون اشتباهی کرده بابتش پشیمونم و داره همه جوره اثبات میکنه ک اولین و آخرین بارش بوده . زندگیت و بچت و همسرت همه دارن با غم تو سوگواری میکنن عزیزم ولی خودت بیشتر از همه داری نابود میشی . هرچقدر ب اون فکرا بها بدی پررنگ تر میشن هرچقدر تو ذهنت دنبال کنکاش باشی آزرده تر میشی و تهش میبینی شدی یه زن افسرده که حتا خنده ی بچشم خوشحالش نمیکنه . برید باهم مشاوره یبار دیگه از اول شروع کنین فک کنین تازه باهم آشنا شدین

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

برای شما رابطه جنسی داشتن ؟ چجوری بوده

بله ولی رابطه جنسیشو نشد ثابت کنم فقط همون عکسایی که داشتن باهم و پیامکاش قاصی گفت حتی با پیامک هم که محتوای مناسب نداشته همسرتون محکومن ولی دیگه نمیشه زنا در اصل میشه عمل منافی عفتو مادون زنا شلاق داره از ۳۰ تا ۹۹ تا بزن تو چت جی پی تی شرایطتو بنویس که همچین چیزی تو گوشی شدهرت دیدی و قصد شکایت با این عناوین داری متن شکایت برات تنطیم کنه و بعد بنویس لایحه برات تنظیم کنه و برای جلسه دادگاه بهت بگه چیا بءی به قاصی بگی از لحاظروحی روانی بهت اسیب زده حیثیتتوبرده و نمیدونی چطور تو خانوادت عنوان کنی همسرت همچین ادمی بوده و ادامه زندگی روبرات مشکل کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ولی رابطه جنسیشو نشد ثابت کنم فقط همون عکسایی که داشتن باهم و پیامکاش قاصی گفت حتی با پیامک هم ک ...

چیزی به نامش هست خونه و ماشین اگه اره اول برو ثبت اموالشو به خاطر مهریه ت توقیف کن نری ازدادگاه برای مهریه ت اقدام کنیا فقط اداره ثبت اسناد و املاک چون دادگاه بری همسرت ممکنه انتقال بده اموالشو واونوقت اعسار بزنه بگه چیزی ندارم

چقدر بار روانی خیانت زیاده 😔برام سواله یه خانمی تو اشناهامون شوهرش چندین بار بهش خیانت کرده حتی شماره دوست دخترای شوهرشم داشته و هر بار تهدیدشون میکرده ولی زنه هنوز سر زندگیش هست واقعا هدفش چیه از اون زندگی ؟

بله ولی رابطه جنسیشو نشد ثابت کنم فقط همون عکسایی که داشتن باهم و پیامکاش قاصی گفت حتی با پیامک هم ک ...

یعنی واقعا دادگاه فایده داره برای این چیزا؟یکی میگفت همه میگن صیغه بودیم و راه به جایی نمیبره این شکایتا😔

یعنی واقعا دادگاه فایده داره برای این چیزا؟یکی میگفت همه میگن صیغه بودیم و راه به جایی نمیبره این شک ...

من با پیامکو عکس ثابت کردم و محکوم شد ببین صیغه هم باشه اولا باید صیغه نامه بیاره دوما خودش باز جرمه براش ولی در کل اسی اگه میخواد زندگی کنه فقط برای ترسوندن شوهره خوبه دیگه غلط اصافی نکنه اگرم قصدش جداییه حداقل خوبه شوهرش نگه عه رفت دیگه تموم شد سزای همچین ادمی بی ابروشدنشه

چقدر بار روانی خیانت زیاده 😔برام سواله یه خانمی تو اشناهامون شوهرش چندین بار بهش خیانت کرده حتی شما ...

خیلی زیاده خیلی نابود شدم

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️