2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 36 پست
نمیدونم بخدا دیگه چیزی نمیبینم حقیقتا اینجوری بوده که همسرم گوشیش با روز رسانی شد من رفتم دیدم ی نفر ...

شرایط سختیه عزیزم من چنین چیزی از پدرم دیدم و ب مامانم نگفتم و من نابوددددد شدم مریشص شدم هم جسمی هم روحی حقیقتا دیگه دلم برا پدرم تنگ نمیشه حس خنثی بهش دارم ولی فقط من این وسط داغون شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمیقا قلبم درد گرفت چون خودم تو این سرایطو حال و روز بودمو هنوزم جای زخمش مونده شوهرت پایه س از طرف ...

عزیزم با گذر زمان بهتر میشم؟ دارم دیوونه میشم احساس میکنم دارم عقلم و از دست میدم همش گوشیش چک میکنم فکر میکنم داستان میبافم

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

شرایط سختیه عزیزم من چنین چیزی از پدرم دیدم و ب مامانم نگفتم و من نابوددددد شدم مریشص شدم هم جسمی هم ...

الهی بمیرم برات ولی فک کن مال من شوهرمه کسی اندازه جونم بهش اعتماد داشتم من دیگه من سابق نمیشه دلم میخواد برم که برم که برم ولی بچم چی میشه زندگی که براش زحمت کشیدم چی میشه خیلی عاجزم

بهش گفتم خودشم خیلی ترسیده والا همش خونش گوشیش دست پسرمه

بله بترسونش کمی به عقل بیاد حتی تهدیدش کن ، نسل این زن های کثیف و مردهای کثیف نمی خشکه ان شاءالله همسرتون هم به عقل بیاد

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

مشاوره برو ببین میتونی ببخشیش من خیلی رفتم پیش روانپزشکوروانشناس هم دارو مصرف کردم هم مشاوره میگرفتم ولی نمیتونستم فراموش کنم و ببخشم البته شرایط من حاد بود برای شما یک نفره ولی در کل یکی که لغزید دیگه لغزیده بهش بگو اگه من بودم میبخشیدی فراموش میکردی گفت اره محکم بکوب فکش بیاد پایین حرف مفته چون ببین جدی میگما همسرم بدجور خیانت میکرد بعد یه جا الکی به من مشکوک بود داشت منو نیکشت وقتی ثابت کردم طرف وکیله که بهشزنگ زدم فقط چمدونمو بستم اومدم خونه پدرمو اقدام به جدایی من نمیگم جدا شو حتما ولی زن جماعت یادش نمیره و میشکنه خورد میشه بردار گوشیشو کامل از پیاماش عکس بگیر یه جای امن نگه دار و اگه متوجه شدی جدایی بهترین راه حله با عنوان روابط نامشروع مادون زنا از همسرتو اون خانوم شکایت کن محکوم میشن من این راهو رفتم

دارم له میشم

بمیرم برات 🫂 💔

حق داری خیانت هر چقدر سطحی هم باشه خیانته و درد داره

و تا ابد فراموش نمیشه

ولی وقتی همسرت پشیمونه و دوست داره ببخش ن بخاطر همسرت بخاطر خودت بخاطر قلبت بخاطر روحت ببخش ما یبار زندگی میکنیم بخاطر ی ... حق زندگیو عشقو شادیو از خودت نگیر

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بله بترسونش کمی به عقل بیاد حتی تهدیدش کن ، نسل این زن های کثیف و مردهای کثیف نمی خشکه ان شاءالله هم ...

بله تهدیدش کردم والا انگارواقعا کاری نمیکنه گوشیش همش دست من و بچه خودشم کاملا همش با ماست انگار این اصلا پیامش نمیداده دوبار اون داده اینم وسوسه شده جواب داده این اواخر رابطه جنسی درست نداشتیم من حقیقتا مدتی بود سرد شده بودم خودشم که زود میخوابید نهایت دو هفته سه هفته ای یک بار رابطه داشتیم ولی خب دلیل نمیشه شریک زندگی کسیه که باهم ی چیزی که خراب شده رو درست کنن نه تا ی اتفاق میوفته به فکر فرار باشن

عزیزم با گذر زمان بهتر میشم؟ دارم دیوونه میشم احساس میکنم دارم عقلم و از دست میدم همش گوشیش چک میکنم ...

من تو پروسه جداییم ولی نه من فراموش نکردم خوبما الان اون روزا جیغ میزدم گریه میکردم ولی الان خوبم ولی گاهی که نیببنم کارای دادگاهیم وقفه افتاده از ته دل اون زن شوهرم و پدر مادر شوهرمو نفرین میکنم من نتونستم فراموش کنم خیلیم از اون هرزه ها از همه لحاظ سرم خاکبرسرش که لیاقتش اونا بودن

بمیرم برات 🫂 💔 حق داری خیانت هر چقدر سطحی هم باشه خیانته و درد داره و تا ابد فراموش نمیشه ولی وقتی ...

ببین میگم بخشیدم ولی نبخشیدم هرچی ب فکرم به قلبم میگم تو که بخشیدی دیگه کنار بیا باهاش ولی نمیام یهو تو ذهنم جرقه میزنه نکنه بازم بهش پیام بده ؟اصلا نکنه این ب همه پیام میداده من نشناختمش ؟ هزار تا فکر میاد

الهی بمیرم برات ولی فک کن مال من شوهرمه کسی اندازه جونم بهش اعتماد داشتم من دیگه من سابق نمیشه دلم م ...

اره حق میدم بهتون . ولی یچی میگم بهش فکر کن عمیقا .

هیچ چیزی ارزش نداره که شما مریض بشید و ب قول همسرت پیر بشی . شما نباید خودتا از پا دربیاری . صبر کن زمان بده همه چیز درست میشه . ولی حواست دورادور ب همسرت باشه نه که مثل خوره ب جونت بیفته .

ببین شما که بخاطر بچه ات میخای تحمل کنی اون بچه ی مادری میخاد که روحیه خوب داشته باشه فقط جسمتو و حضورتو تو اون خونه نمیخاد . یکم فکر آیندت باش.

از نظر مالی و خوراکی هیچی کم نزار اصلا نزار شوهرت پول پس انداز کنه برا خودش

من تو پروسه جداییم ولی نه من فراموش نکردم خوبما الان اون روزا جیغ میزدم گریه میکردم ولی الان خوبم ول ...

برای شما رابطه جنسی داشتن ؟ چجوری بوده

اره حق میدم بهتون . ولی یچی میگم بهش فکر کن عمیقا .هیچ چیزی ارزش نداره که شما مریض بشید و ب قول همسر ...

آه در بساط الحمدلله ندارع یک حقوق کارمندی که تا دهم ندارع و همش تو فکره و دروغ چرا دلم اصلا براش نمیسوزه

من میگم که ورزش میکنم کتاب میخونم برای استرسم پرانول میخورم ولی کافی نیست تموم نمیشه که نمیشه

آه در بساط الحمدلله ندارع یک حقوق کارمندی که تا دهم ندارع و همش تو فکره و دروغ چرا دلم اصلا براش نمی ...

پایان افکارت دست خودته عزیزم . اونم ی اشتباهی کرد ولی حتما برو مشاور بزار با شوهرتم حرف بزنه

پایان افکارت دست خودته عزیزم . اونم ی اشتباهی کرد ولی حتما برو مشاور بزار با شوهرتم حرف بزنه

اونم از شکاک شدن من داغون شده ولی خودش کرد