2789
عنوان

خیانت

94 بازدید | 36 پست

میدونم این روزا همش دارم تاپیک میزنم ولی بخدا دارم از غصه دق میکنم اصلا عادت ندارم به این چیزا وقتی همه چی تموم باشی و ی همسر نمونه ولی همسرت خام چندتا حرف سکس.ی زن جند.ه بشه باهاش چت کنه چ حالی میشه آدم.

با این که دوبار بیشتر جوابش نداده و الان هم دیگه تکرار نمیکنه همش گوشیش دست پسرمه ولی من نمیتونم ببخشمش فراموش کنم اصلا حالم خوب نیست از بس ضربان قلبم بالاد بود امروز پرانول خوردم شروع کردم به خواندن کتاب هنر رها کردن ولی وقتی فکر میاد سراغم داغون میشم چتاشون تو ذهنم هک شده فقط هم چت س.کسی بوده که اون خانم برای این که شوهرم تو ادارشون کارش راه بندازه داده بوده اینم جواب داده بود من قبول دارم ما دعوا داشتیم اشتی داشتیم روزای بدوخوب داشتیم مثل همه

من میگم به من چه برای خودم زندگی میکنم و... ولی یهو ب خودم میام تا ساعت ها تو فکر کارشم خودشم از بس من روحیم خرابه میگه توروخدا با خودت این کارو نکن پیر میشی من فقط یک غلط کردم جوابش دادم دیگه هرگز خطایی نمیبینی صبحا میره سرکار اولین پیام میگه وقتی روحیت خرابه من میمیرم ولی بخدا دست خودم نیست دلم ب زندگیم خوش نیست میخوام برم به خاطر پسرم نمیتونم میخوام بمونم بازم نمیتونم دارم خفه میشم توروخدا بگین خوب میشم ؟چیکار کنم بیخیال بشم ؟حالم خوب بشه ب خودم اهمیت بدم فقط گوشیش چک نکنم و.., نمیتونم واقعا نمیتونم بهش فکر نکنم پیر شدم خدایا

خدایا به کجا داریم میریم که به زن برای اینکه کارش راه بیفته آرامش مایه بذاره حرفهای شرمآور بزنه

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عشق من خودتو نباز میدونم توهم مثل من دلت شکسته ولی بخاطر بچه ات هم شده زندگی تو کن متاسفانه تو این زمونه مملکت خراب شده مون صاحب نداره همش شده خیانت کم نیار سعی کن. بهترین لباس هاتو بهترین چیزهارو واسه شوهرت اماده کنی اونم کم کم درست میشه برمیگرده سمتت

[QUOTE=415794581]عمیقا قلبم درد گرفت چون خودم تو این سرایطو حال و روز بودمو هنوزم جای زخمش مونده شوهرت پایه س از طرف ...[/QUOT شوهرم خودشم خوشش اومده بود جواب داده بود

عزیزم غمت برا سنگین بوده ب خودت زمان بده قرار نیست یکساعت حالت خوب بشه . ولی انقدم به خودت سخت نگیر ...

نزدیک به یک ماه میشه میگذره. بدتر شدمه هزینه مشاور بالاس آخه

نزدیک به یک ماه میشه میگذره. بدتر شدمه هزینه مشاور بالاس آخه

هزینه ی مشاور یکساعت یک تا یک و پنصده عزیزم و قلبت و روحت خیلی بیشتر از مادیات ارزش داره . هرچقدر این درد رو تنهایی حمل کنی سنگین تر میشه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

حق داری بعضی از این مردها که زندگی زن و بچه اشون جهنم می کنن ، ولی حالا به خودت ارامش بده بهش بگو اگر این کارها رو تکرار کنی زندگی و بهش جهنم می کنی خودت هم ارام باش خدا این زن های حرزه و مردهای حرزه رو به عذاب دجار کنه

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

اگه همسرت دیگه خطا نکنه زندگی را سخت نگیر ولی ببرش مشاور بزار باهاش حرف بزنه یکمم بترسونتش

نمیدونم بخدا دیگه چیزی نمیبینم حقیقتا اینجوری بوده که همسرم گوشیش با روز رسانی شد من رفتم دیدم ی نفر حرف سکس.ی زده اینم جواب داده والا دست رو قرآن گذاشت (از قرآن میترسه) گفت دوبار پیام داد جواب دادم ... غلط کردم و... وی بگم والا خسته شدم

حق داری بعضی از این مردها که زندگی زن و بچه اشون جهنم می کنن ، ولی حالا به خودت ارامش بده بهش بگو اگ ...

بهش گفتم خودشم خیلی ترسیده والا همش خونش گوشیش دست پسرمه

خدا لعنتش کنه به این فک کن که اون مث دستمال کاغذی میمونه که همه دست مالیش میکنن هیچ مردی تاکید میکنم ...

دقیقا اینقدر جلو من فحشش داد که اون جن ده برای اینکه کارش راه بیوفته پیام سک.س ی داد