2789
عنوان

امگا3

59 بازدید | 6 پست

برای تقویت حافظه خوبه؟

چیا واسه تقویت حافظه خوبه کلا؟

من کوروش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.

روش مصرفشم بگیدicon

من کوروش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اثر اثبات شده و قابل توجهي نداره كه ارزش مصرف طولاني مدت داشته باشه فقط بخاطر حافظه، brain energy و اينجور مكمل ها كه جينكوبيلوبا داره اثر اثبات شده دارن. ولي در كل انتظار عجيب غريب از هيچ دارويي نداشته باشين تو اين زمينه

بله خوبه. کندر هم خوبه

کی بخورم صبح یا قبل خواب

نه اثر اثبات شده و قابل توجهي نداره كه ارزش مصرف طولاني مدت داشته باشه فقط بخاطر حافظه، brain energy ...

ممنونم

فقط این مکملی که گفتید قرصه ؟ از داروخانه میشه خرید؟

ممنونم فقط این مکملی که گفتید قرصه ؟ از داروخانه میشه خرید؟

برين انرژي رو اره داروخونه ها دارن ولي اگه منظورتون جينكوبيلوبا هست جايي فروش نميره، بصورت تركيب با چيزاي ديگه تو قرص ها هست