2789
عنوان

زایمان

23 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، وقتتون بخیر

لطفا خواهرانه راهنماییم کنین

من الان هفته ۳۹ هستم و نزدیک زایمان واقعا برام سخته انتخاب بین زایمان طبیعی و سزارین،یه مسئله ای هم هست کنار مقعدم برآمدگی های هست که رنگ پوستمه درد آنچنانی نداره فقط وقتی دست میزنم یه کوچولو درد میکنه ، مشکل یبوستم ندارم خداروشکر، به نظرتون بواسیره؟ اگه طبیعی زایمان کنم بدتر میشه؟ امکان داره بعد زایمان فروکش کنه؟ دکترم برام طبیعی تشخیص داده اما گغت اگه بعد سه چهار ساعت ببینم نمیشه سزارینت میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زایمان طبیعی چه منفعتی داره؟! اینایی که میگن طبیعی خوبه باید برن تو نور طبیعی بشینن و هیچ وقت زیر نور لامپ نشینن چون مصنوعیه. دارن تبلیغ طبیعی میکنن چون فقط با طبیعی میتونی ۱۰ تا بچه بیاری و اینکه هزینه ای به جوامع تحمیل نمیشه .

اون بواسیره،باید سعی کنی یبوست نگیری اصلا،حالا که میری زایمان طبیعی تمام توانتو جمع کن که زایمانتو به سرانجام برسونی،واقعا زجر آور میشه برات که هم درد طبیعی بکشی هم شکمتو پاره کنن و سزارین بشی

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

زایمان طبیعی چه منفعتی داره؟! اینایی که میگن طبیعی خوبه باید برن تو نور طبیعی بشینن و هیچ وقت زیر نو ...

اصلا مسئله هزینه برام مطرح نیست فقط تنها چیزی که باعث میشه به طبیعی فکر کنم اینه که عوارض کمتری داره و زودتر سرپا میشم

اگه هزینش مسائله ای نیست اشتباه محض طبیعی زایمان کنی ،بواسیر،افتادگی رحم،افتادگی مثانه ،تکرر ادرار و هزار جور درد نادرمونه دیگه

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
اصلا مسئله هزینه برام مطرح نیست فقط تنها چیزی که باعث میشه به طبیعی فکر کنم اینه که عوارض کمتری داره ...

آخه هر دو بخیه میخورن پس تاثیری در زودتر بهتر شدن نداره. اگر عوارض کمتری داشت متخصصین خودشون سزارین نمیکردن.

اگه هزینش مسائله ای نیست اشتباه محض طبیعی زایمان کنی ،بواسیر،افتادگی رحم،افتادگی مثانه ،تکرر ادرار و ...

بدتر از همه ی اینها خدایی نکرده یک درصد اکسیژن کم برسه به بچه و فلج مغزی بشه این واقعا وحشتناکه

بدتر از همه ی اینها خدایی نکرده یک درصد اکسیژن کم برسه به بچه و فلج مغزی بشه این واقعا وحشتناکه

پسر خواهرم دقیقا اینطور شد الان طفلی ۱۳ سالشه مثل بچه های ۲ ساله صحبت میکنه چقدر از سن و سالای خودش عقبه

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝