2789
تو لاغر ک باشی میتونی همه نوع غذا بخوری دردت فقط لاغری ما چاقا درد نخوردن غذای خوشمزه رو داریم درد چ ...

نه من بخاطر ژن فوق العاده شدید دیابت تو خانوادمون خیلی غذا ها و شیرینی ها رو نمیخورم

و علت کاهش وزنمم همینه و واقعا دلم نمیخواد دیگه وزنم کم تر شه دیگه بسه😭🥲😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من بخاطر ژن فوق العاده شدید دیابت تو خانوادمون خیلی غذا ها و شیرینی ها رو نمیخورمو علت کاهش وزنمم ...

من همیشه شیرینی میخوردم افت قند دارم نخورم سرگیجه میگیرم الان دوسه روزه نخوردم سرگیجه گرفتم😔

من همیشه شیرینی میخوردم افت قند دارم نخورم سرگیجه میگیرم الان دوسه روزه نخوردم سرگیجه گرفتم😔

من خیلییی وقته نخوردم و الانم دیگه میل شیرینیم به صفر رسیده بخوامم خوشم نمیاد بخورم همین باعث شده وزنم کم شه

بهترین روش رژیمه

رژیم هم یک روشه که خاصیت داره،اما معمولا چند ایراد داره

اول اینکه عادتا نمیشه تا آخر عمر انجامش داد،واسه همین غالبا انسانها بعد یک مدت خسته میشن و رهاش میکنن،و لذا وزنشون برمیگرده خونه اول،بلکه چه بسا بدتر

و ایرادهای دیگه

🌹کاربر آقا هستم🌹چقدر ترسناکند کسانی که در هر ماجرای،ما را مقصر جلوه میدهن

رژیم هم یک روشه که خاصیت داره،اما معمولا چند ایراد دارهاول اینکه عادتا نمیشه تا آخر عمر انجامش داد،و ...

خب رژیم اصولیش درسته که اونم کلی خرج داره ادم نمیتونه بگیره من خودم من دراوردی رژیم میگیرم حدقل یکم ازین گامبو بودن دربیام ولی درکل رژیم راه حل بدی نیست