2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لوله جارو برقی رو در بیار بزارش توی اون قسمتی که لوله به جارو وصل میشه بعدا وقتی خونه رو جارو میکنی ...

😂😂😂😂😂 خدا نکشتت

یه ماس ماسک هایی هم هست کافه ها دارن میزارن سر شیلنگ قلیون چاق میکنه قشنگ فکر کنم اونم مکش داره

وای دقیقا. بعد بچه های ما که نوجوان شدن چطور بهشون بگیم قلیون نکشید؟ وقتی عمو و مادر بزرگشون جلوشون ...

منم از همین میترسم

بهشون هم میگم چرا جلو بچه رعایت نمیکنید بهشون برمیخوره

مخصوصا جاریم واقعا معتاده

💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(۵ ساعت مانده❤️🫂)

منم از همین میترسمبهشون هم میگم چرا جلو بچه رعایت نمیکنید بهشون برمیخورهمخصوصا جاریم واقعا معتاده

این دیگه اختلاف فرهنگی ما و اونا هست

من اگه میدونستم هیچوقت عروسشون نمیشدم

دیگه از بی عقلی خودم بود

😂😂😂😂😂 خدا نکشتت یه ماس ماسک هایی هم هست کافه ها دارن میزارن سر شیلنگ قلیون چاق میکنه قشنگ فکر ک ...

اونو نمیدونم قلیونی نمیرم فقط خونه خودمون میکشم اینم دوست بابام یادمون داد icon

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

متاسفانه بنیان گزارش مادر شوهرم هست 😐

نه برا ما خیلی بدشون میاد

خواهرشوهرام و جاریم خیلی میکشن

از وقتی جاریم اومده اینا معتاد شدن

💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(۵ ساعت مانده❤️🫂)

😂😂😂😂😂 خدا نکشتت یه ماس ماسک هایی هم هست کافه ها دارن میزارن سر شیلنگ قلیون چاق میکنه قشنگ فکر ک ...

اونو نمیدونم قلیونی نمیرم فقط خونه خودمون میکشم اینم دوست بابام یادمون داد icon

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

این دیگه اختلاف فرهنگی ما و اونا هست من اگه میدونستم هیچوقت عروسشون نمیشدم دیگه از بی عقلی خودم بود

من همسرم هم مثل خودم خوشش نمیاد برا همین این موضوع رو اولش نادیده گرفتم ولی خب بازم اذیت کنندس

اونو نمیدونم قلیونی نمیرم فقط خونه خودمون میکشم اینم دوست بابام یادمون داد

منم تو خونه بابام خونه نباشه میکشم 😂ولی گاها کافه مافه رفتنی دیدم یه چی میزنن سر شیلنگ قشنگ چاق میشه

اونو نمیدونم قلیونی نمیرم فقط خونه خودمون میکشم اینم دوست بابام یادمون داد

میگم یه سوالی تو ماشالله واردی من خیلی طعم زدم قلیونم الان دیگه طعمشو دوست ندارم هرچی میزنم

چون قروقاطی شده😂 کلا باید عوضش کنم؟

متاسفانه همسر من جدیدا خوشش اومده

جلوش رو بگیر بگو من خوشم نمیاد اذیت میشم

همسر من بیماری ریه ای داره کلا حتی نمیذارم بوش بخوره وگرنه چند روز بیمارستان علاف میشیم