بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای دقیقا. بعد بچه های ما که نوجوان شدن چطور بهشون بگیم قلیون نکشید؟ وقتی عمو و مادر بزرگشون جلوشون ...
منم از همین میترسم
بهشون هم میگم چرا جلو بچه رعایت نمیکنید بهشون برمیخوره
مخصوصا جاریم واقعا معتاده
💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(۵ ساعت مانده❤️🫂)
💍❤️{کاربر قدیمی} جانفدای رهبر🌱اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(۵ ساعت مانده❤️🫂)
این دیگه اختلاف فرهنگی ما و اونا هست من اگه میدونستم هیچوقت عروسشون نمیشدم دیگه از بی عقلی خودم بود
من همسرم هم مثل خودم خوشش نمیاد برا همین این موضوع رو اولش نادیده گرفتم ولی خب بازم اذیت کنندس
همسر من بیماری ریه ای داره کلا حتی نمیذارم بوش بخوره وگرنه چند روز بیمارستان علاف میشیم