sogand2۰ مدیر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 عنوان دلم شکست | مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست دو روزه با شوهرم قهرم باهاش دعوا کردم بهش گفتم به تخمدان چپم گف اگه تخمدان میداشتی این وضعمون نبود😭😭😭😭😭بدجور دلم شکست اخه من نمیتونم بچه نگهدارم سقط میشه خسته شدم بخدا خستم برام دعا کنین تو این شبهای عزیز دوستای گلم خدا جواب دل شکستمو بده توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1397/03/13 | 22:11 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilp عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 11000 عزیزم دکتر نرفتی؟آزمایش ندادی؟منم دو تا سقط داشتم و تحت نظرم الان.کلی آزمایش برام نوشته که باید انجام بدم،آزمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ که هم خودت و هم شوهرت باید بدید شایدم اصلا مشکل از تو نباشه 😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
delsa1998 عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1967 ایشالا خوب میشیدیگه همه چیز درمان داره نگران نباش when the world is against you, the best place to hide is the madman
na30mmmm عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 489 واقعا هصبی شدم اخه شوهرم ناس میندازه عصبی شدم گفتم بدرک انقد بنداز تا جونت بالا بیاد به تخمدان چپم😭 ... ناس چیه؟؟؟
_مهگل_ عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 9060 امیدوارم بزودی مامان بشی خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 عزیزم دکتر نرفتی؟آزمایش ندادی؟ منم دو تا سقط داشتم و تحت نظرم الان.کلی آزمایش برام نوشته که باید ان ... نه نمیاد دکتر بخدا سه تا سقط کردم همینم الانم دارم چهارمیو سقط میکنم 😢😢😢😢میگن بارداری شیمیاییه خیته شدم توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 عزیزم چرا چتای خودتو پاک کردی؟حتما شمام دل اونو شکستی که اینقد سختش اومده این حرفو زده.میگفتی بچه تو ... نه اخه من به زبون خودمون نوشتم توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
narengiiii عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 354 الهی ..اشکال نداره به دل نگیرید شما هم بد حرف زدید که همسرتونم اونجوری جواب دادهان شاالله سال آینده این موقع یه نی نی خوشگل موشگل و سالم تو بغلت باشه
poupak1 عضویت: 1391/08/10 تعداد پست: 1014 بچه نگه نداشتن ربطی به تخمدان نداره،وظیفه اون تولید تخمک که اونم چون باردار میشی داره درست انجام میده،اما شوهرت خیلی نامردی کرده،خیلی جواب بدی داده،چقد نامرده
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 برام دعا کنین لطفا ازش انتظار نداشتم به روم بیاره توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شكمو عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 604 واقعا هصبی شدم اخه شوهرم ناس میندازه عصبی شدم گفتم بدرک انقد بنداز تا جونت بالا بیاد به تخمدان چپم😭 ... ناس چیه ؟ یه دونه صلوات مهمونم میکنین ؟ خدا خیرتون بده
پارمین_76 عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1434 باید بهش میگفتی به تخمدانم ربط نداره مربوط به رحممه بیسواد😐چقدر حرفش بدبوده خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 835 الهي عزيزم دامنت سبز شه به بركت همين شب منم دعا کنید لطفا ازین دعاتون خیلی خوشم اومد یهو دلم یجوری شد التماس دعا خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 بچه نگه نداشتن ربطی به تخمدان نداره،وظیفه اون تولید تخمک که اونم چون باردار میشی داره درست انجام مید ... خیلی دلم شکست خیلییی توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻