sogand2۰ مدیر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 عنوان دلم شکست | مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست دو روزه با شوهرم قهرم باهاش دعوا کردم بهش گفتم به تخمدان چپم گف اگه تخمدان میداشتی این وضعمون نبود😭😭😭😭😭بدجور دلم شکست اخه من نمیتونم بچه نگهدارم سقط میشه خسته شدم بخدا خستم برام دعا کنین تو این شبهای عزیز دوستای گلم خدا جواب دل شکستمو بده توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1397/03/13 | 22:11 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
na30mmmm عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 489 خانوم استارتر یه فکر اساسی اول واسه زندگیت بکن بعد پای یه بچه بیگناه به زندگیت باز کن....بچه طفل معصوم از اول زندگیش باید دعواهای شما و بابای معتادشو ببینه
nilp عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 11000 نمیاد پول هم نمیده خودم برم جلوگیری هم نمیکنه ارزوشو فک کنم باید به گور ببرم تو جلوگیری بکن.ال دی بخور قیمتی هم نداره که.عزیزم این ظلم و به خودت نکن.آسیبی که به بدنت میزنی خیلی وحشتناکه. 😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
vento عضویت: 1395/02/21 تعداد پست: 507 عزيزم وقتى شوهرت ناس ميندازه يعنى اعتياد داره نبايد فعلاً بچه دار بشى روى بچه تاثير ميذاره گناه داره
mamanzohre عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 523 منم دعا کنید لطفا ازین دعاتون خیلی خوشم اومد یهو دلم یجوری شد التماس دعا فدات شم الهي انشالله به حق همين شب خيرترين ها و بهترين ها برات رقم بخوره دوستمعزيزم شما هم برام دعا واقعا محتاجم به دعا
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 835 فدات شم الهي انشالله به حق همين شب خيرترين ها و بهترين ها برات رقم بخوره دوستم عزيزم شما هم برام دع ... چشم حتما خواهر گلم برای همه خانومای گل نی نی سایت دعا گو ام خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
khanomi76 عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 929 نمیاد پول هم نمیده خودم برم جلوگیری هم نمیکنه ارزوشو فک کنم باید به گور ببرم استاتر کجایی هستین نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
غزل71 عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 مردا همینقدر بی احساسن نمیشه کاریشون کرد اهمیت نده بازم بگیر به تخمدانت