2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست

عزیزم دکتر نرفتی؟آزمایش ندادی؟

منم دو تا سقط داشتم و تحت نظرم الان.کلی آزمایش برام نوشته که باید انجام بدم،آزمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ که هم خودت و هم شوهرت باید بدید شایدم اصلا مشکل از تو نباشه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دکتر نرفتی؟آزمایش ندادی؟ منم دو تا سقط داشتم و تحت نظرم الان.کلی آزمایش برام نوشته که باید ان ...

نه نمیاد دکتر بخدا سه تا سقط کردم همینم الانم دارم چهارمیو سقط میکنم 😢😢😢😢میگن بارداری شیمیاییه خیته شدم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم چرا چتای خودتو پاک کردی؟حتما شمام دل اونو شکستی که اینقد سختش اومده این حرفو زده.میگفتی بچه تو ...

نه اخه من به زبون خودمون نوشتم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه نگه نداشتن ربطی به تخمدان نداره،وظیفه اون تولید تخمک که اونم چون باردار میشی داره درست انجام میده،اما شوهرت خیلی نامردی کرده،خیلی جواب بدی داده،چقد نامرده

برام دعا کنین لطفا ازش انتظار نداشتم به روم بیاره

الهي عزيزم دامنت سبز شه به بركت همين شب

منم دعا کنید لطفا ازین دعاتون خیلی خوشم اومد یهو دلم یجوری شد التماس دعا  

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
بچه نگه نداشتن ربطی به تخمدان نداره،وظیفه اون تولید تخمک که اونم چون باردار میشی داره درست انجام مید ...

خیلی دلم شکست خیلییی