2789
عنوان

تیزهوشان

109 بازدید | 30 پست

خانوما میخوام ازت.ن خواهش کنم. لطفاً لطفاً لطفاً بچه هاتون رو تیزهوشان نفرستید. من هفتم که قبول نشدم اینقدر ناراحت بودم که برای نهم به معنای واقعا خودمو کشتم و قبول شدم ولی باید بگم ارزششو نداشت که هیچ تازه خیلیم پشیمونم. یکساله دارم درس میخونم این مدرسه واقعا بدترین سال عمرم بوده. بدترین تجربه ها از ثانیه اولش تو سری خوردم تا آخرین لحظه! فقط تحقیر و تحقیر و تحقیره! حتی فضای بین بچه هاشم خیلی بده. رقابت ناسالم موج میزنه! واقعا اگر میتونستم همین ثانیه میومدم از اون مدرسه بیرون. اینقدری بده که دلم میخواد بشینم خونه درس بخونم اصلا دام رو هم توی مدرسه نزارم. من تجربیم از بیست و چهار ساعت روز پنج شش ساعت دارم ادبیات میخونم که تهش بشم ۱۷ من که نفر سوم استان بودم ترم اول ریاضی رو ۱۴.۵ شدم. فکر نکنین جای عالیه چون واقعا اینطور نیست فرق نمیکنه چقدر تلاش کنیم در نهایت اونجا هیچوقت هیچوقت خوب نخواهید بود. چون اگر خودتونم خوب باشید معلما بلاخره یجوری میکشنتون پایین. نمیدونم کی اولین بار گفتم معلمای تیزهوشان خوبن به مولا که همش رانته! نفرستید آقا نفرستید بچه هاتونو!

من تیزهوشان بودم ۷ سال پیش الان با بچه ها حرف میزنیم همه قرص اعصاب میخورن یکی ای همکلاسیهامون هم خودشو و بچشو کشت اللن از دنیا رفته

.هدف ما از زندگی آزادی و رهایی و شجاعت هست ...اما روحمون به خدا تعلق داره جز با خدا آرامش پیدا نمیکنه. پس خودت رو درگیر تعصبات و عقاید اجباری و قصاوت های نا به جا نکن هر جا شک کردی دنبالش برو چون مطمعن باش شک پیش میاد پس ازش نترس ..برای خودت و روحت و خدا زندگی کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم از هفتم تیزهوشان بود اصلا هم سرد و بی روح نبود دوستای خوبی داشتم که باهم درس میخوندیم رشتمم تجربی بود و اینکه هم شاد بودیم هم درس میخونیدم شما اذیتی چون هنوز قانون اصلی تیزهوشان رو یاد نگرفتی تیزهوشان یعنی زمان کم بازدهی بالا

از کدوم اسمونی/پایانم نزدیکه ماه خونی

هر کس از نهم یا اون زمان اول دبیرستان وارد تیزهوشان می شد همین بلا سرش میومد. من ازاول راهنمایی تیزهوشان بودم و تجربه عالی بود برام. ولی خیلی از دوستام که دیرتر اومدند بدجوری ضربه ی روحی خوردند.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

خواهرزاده من دوران مدرسه اش تیزهوشان ونمونه خوند میگفت بهترین معلما هارو داره الا رشته وکالت میخونه ،خیلی اصرارداشت دخترم امسال بفرستم پایه نهم ،ولی من باتوجه به روحیه بچه ام میدونم چقدر رقابت براش مهم قبول نکردم

من که از اول از تیزهوشان خوشم نمیومد و نمونه دولتی قبول شدم

ولی داداشم امسال تیزهوشان داد امیدوارم قبول بشه چون از هفتم بری خیلی پایه ات رو خوب کار میکنن

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

هر کس از نهم یا اون زمان اول دبیرستان وارد تیزهوشان می شد همین بلا سرش میومد. من ازاول راهنمایی تیزه ...

دخبر من میخواد از نهم بره. راهکاری چیزی داری که کمک کنه اذیت نشه؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چه کنیم وقتی از لحاظ مالی عالی نیستیم بچه رو غیرانتفاعی بذاریم، مدارس دولتی اطرافمون هم از افتضاح حدش پایین تره

مجبوریم بچه رو ترغیب به تیزهوشان کنیم

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....