2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 33 پست

تیزهوشان فقط بچه هایی زیاد توش دوام میارن که واقعا تیزهوش به معنی واقعی کلمه باشن یعنی حتی اگه ۲ ساعت درس بخونه بازم نمره بالا میاره

فرق میکنه با اونی که ۲۰ ساعت میخونه و نمره بالا بیاره( به اینا میگن پرتلاش که برای من شخصا خیلی محترم و عزیز هستن چون واسه خواسته شون خیلی تلاش میکنن)

اینو از خودم نمیگم چون من خودم تیزهوشان بودم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه کنیم وقتی از لحاظ مالی عالی نیستیم بچه رو غیرانتفاعی بذاریم، مدارس دولتی اطرافمون هم از افتضاح حد ...

تجربه نشون داده همه چی به خود بچه بستگی داره کلی آدم میشناسم یه عمر سمپادی بودن هیچی قبول نشدن آدم میشناسم دولتی بود رشته خوبی قبول شد

رقابت براش مهمه؟خب اینطوری که باید میفرستادینش

هیچ وقت دوست نداره کسی ازش بالاتر باشه درجا تیک عصبی میگیره پلکش میپره خودخوری می کنه خودش سرزنش می کنه ،چندوقت پیش مسابقه استانی داشت نفر سوم شد دوروز مراسم گریه داشتیم

چقدر جااب منم معلمم همه همکاران از جو تیز هوشان بد می گن واینکه بچه ها چون پایین تر از خودشون رو نمی بینن دچار استرس وناراحنی روحی می شن چندسال پیش هم پسر یکی ار همکارا رشته ریاضی تیزهوشان درس می خوند خودش رو دار زد هیچ وفت نفهمیدن چرا قسمت بدترش اینکه دوسال پیش همکارای اقا روز معلم پدرش رو باخودشون برده بودن اردو حال وهواش عوض بشه می گفتن از اول تا آخر اردو از پسرش حرف زده بود واخرش هم گفته بود باید برم پیش پسرم شبش با قرص خود کشی کرد و فوت شد

هیچ وقت دوست نداره کسی ازش بالاتر باشه درجا تیک عصبی میگیره پلکش میپره خودخوری می کنه خودش سرزنش می ...

فقط وقتی بی نقص بود تشویقش کردین؟ ارزشش رو در اول بودن و بی نقص بودن تعریف کردین براش؟

ببخشید رانت چیه؟

بعد اینکه لامسب من کلا عاشق نمونه دولتی و تیزهوشان بودم،به خدا که بهترینه.

بهتر از اینه که تو مدرسه های دولتی باشی و بچه های ولگرد و درس نخون و معتاد همکلاسیت باشن،چیزایی میگیا.

مطمئن باش که تو اصلا راه درس خوندنت رو بلد نیستی.

تجربه نشون داده همه چی به خود بچه بستگی داره کلی آدم میشناسم یه عمر سمپادی بودن هیچی قبول نشدن آدم م ...

درسته متاسفانه بچه های تیزهوشان اکثرا تو استخدامی در ارگان های دولتی بدلیل ارتباط اجتماعی ضعیف رد صلاحیت میشن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

فقط وقتی بی نقص بود تشویقش کردین؟ ارزشش رو در اول بودن و بی نقص بودن تعریف کردین براش؟

درسته من همیشه تو ذهنم یه دختر زرنگ وبی نقص تجسمش کردم یه وقتایی سهوا حتی به زبون میارم توچرا ازفلانی بهتر نشدی ،از بچگی هم کلا مستقل بارش آوردم همیشه به من میگه توچرا مثل مامانای کلاس اولی بهم املا نگفتی ،خودم گفتم خودم نوشتم ،من همیشه میگفتم فکر کن من بیسوادم خودت باید کارهات روانجام بدی

درسته متاسفانه بچه های تیزهوشان اکثرا تو استخدامی در ارگان های دولتی بدلیل ارتباط اجتماعی ضعیف رد صل ...

فک نمیکنم ربطی داشته باشه به هر حال هر کس یه ذات و شخصیتی داره

منظورم بیشتر این بود که درسته با این مدارس خیلی از مسیر موفقیت هموار میشه ولی درنهایت تضمین کننده مسیر موفقیت نیست مخصوصا وقتی بعضیا این دسته از بچه ها رو باهوش و بقیه رو با هوش نرمال توصیف میکنن

درسته من همیشه تو ذهنم یه دختر زرنگ وبی نقص تجسمش کردم یه وقتایی سهوا حتی به زبون میارم توچرا ازفلان ...

خانوادت با تو هم اینکار و کردن؟

متاسفانه منم اینطوریم یه کمالگرای مضطرب که هیچ وقت راضی و خوشحال نیست

فک نمیکنم ربطی داشته باشه به هر حال هر کس یه ذات و شخصیتی دارهمنظورم بیشتر این بود که درسته با این م ...

اتفاقا همسرم تو گزینش اداره ای بود می گفت میان با نمرات عالی ولی ارتباط اجتماعی ضعیف بخاطر اون گزینش نمی شدن تو مصاحبه نمی تونستن ارتباط قوی داشته باشن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

خانوادت با تو هم اینکار و کردن؟ متاسفانه منم اینطوریم یه کمالگرای مضطرب که هیچ وقت راضی و خوشحال نیس ...

نه خودم همیشه هرجور خواستم زندگی وانتخاب کردم ،من یه دختر بزرگ تر دارم این دومی ،بخاطر حرف اطرافیان که وای دومی هم دختر خواستم اینو متفاوت بار بیارم وگرنه بزرگ بشدت آروم بی خیال وخیلی رفتارهای دخترونه تری داره ،این مثل پسراس نترس جسوره همیشه دوست داره نقش رهبر توگروه داشته باشه اصلا نسبت به آدم های اطرافش وابستگی نداره