2789
عنوان

چرا بعضیا

1 بازدید | 11 پست

چرا بعضیا انقد دو رو هستن ؟ ادعای خوب بودن اما تماما تظاهر ، یه کسی رو معرفی کردن برای ازدواج منم نمی خواستم معرف از شرایطم اطلاع پیدا کنه من از ایشون یا دیگران نخواستم کسی رو بهم معرفی کنن در نتیجه دلیلی نداشت به هر کس رسیدم بگم جدا شدم ، اقا هی وانمود کرد مشکلی نداره منم گفتم نمی خوام کسی بدونه ، حالا امروز بعد مدت ها متوجه شدم که اون اقا رفته همه چیزو به اون همکارم گفته تازه با جزییات اگه سوالی کرده که چند سال بوده و چند وقت رو هم گفته و جالبه من گعتم احساس می کنم براتون مهمه اگه اینطوره لازم نیست ادامه بدین اقا رفته گفته الکی ادامه دادم ناراحت نشه ، فاز ادم خوب بودن دارن اونوقت از بغل خوبا هم رد نشدن خیلی ناراحت شدم

سریع نباید اعتماد کنید و این که ادمای درو بخاطر منافع خودشون و خودشون خوب جلوه دادن و خود خواهی و..... این کارو میکنن که کلا با انسانیت و شرافت و زندگی درست در تضاده

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

میدونم سخته فکرتو درگیرش نکن خدارو شکر کن نشده چون همه چیزی که تو خلوتتون اتفاق میفتاد میشد نقل مجالس

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم سخته فکرتو درگیرش نکن خدارو شکر کن نشده چون همه چیزی که تو خلوتتون اتفاق میفتاد میشد نقل مجال ...

اره متاسفم واقعا خیلی تعجب می کنم من حتی ذره ای تلاش نکردم خودمو بهتر جلوه بدم حتی از شرایط خوبم نگفتم که اونا اثر نزاره می ترسم کسی بخاطر فلان ویژگی بخواد منو ، از طرفی گفتم صادقانه و بدون رو در وایسی فکراتونو کنید برای من اهمیتب نداره دیگران نظرشون چی باشه واقعا این حرفا چیه پشتم زده اون ۴ بار صحبت از قراز کرد من گفتم فرصت نمیشه بمونه روز بعد اونوقت رفته چیا گفته

میدونی ناراحت شدم همکارم یه طوری سوال می کرد انگار که میخواست مطمئن شه من راست میگم یا نه ببینه حرفایی که به پسره گفتم با اینایی که به این میگم یکی هست یا نه بعد دیدم پسره همه چیو گفته

اره متاسفم واقعا خیلی تعجب می کنم من حتی ذره ای تلاش نکردم خودمو بهتر جلوه بدم حتی از شرایط خوبم نگف ...

زیاد فکرتو در گیر نکن فکرتو درگیر زندگی فردس و در اینده مشترکت بکن حالا همکارت فهمید که چی همینو خدارو شکر کن که زودتر فهمیدی جای شکرش واقعا هست

ازه تماما دروغ ذاتشون

ادم صاف و صادقو اهل زندگی کمه دنبالش باش و از خدا نیخوام یکی بهترینش نصیبتون بشه

ادم صاف و صادقو اهل زندگی کمه دنبالش باش و از خدا نیخوام یکی بهترینش نصیبتون بشه

ممنونم عزیزدلم واقعا یه روزی کسی گعت من هیچی از خدا نمیخوام منم گفتم یعنی چی مگه میشه امروز فهمیدم اره اون درست می گفت واقعا من کی باشم بگم خدایا چی بده چی نده مگه اون نمیدونه نیاز بنده رو زورکی خواستن بده

یکم جزیی تز بگو بیشتز بگو فک کن خواهرتو راهنمایی می کنی

چون اگه به دید خواهری نگاه نمیکروم که کلا راهنمایی نمیکردم

ببین سعی خودت پیشرفت کنی نظر همکارات میدونم مهمه ولی اونقدری مهم نیست که زندگیتو تحت تاثیر قرار بده مگر اینکه خمکار لاشی داشته باشی

الان فقط به پیشرفت خودت فکر کن به این که یاد بگیری به این که پیشرفت کنی از نظر ذهنی و روانی ارامش پیدا کنی

اینجور ادما اول که تجربه میشن دوم اینکه زود خودشو نشون داده خیلی خوبه که به دامش نیفتادی چون خیلی اذیت میشدی سوم اگر سر زبون داری و میتونی سریع جواب بدی و ..... میتونی تو هم در عوض بگی نمیدونستم که ایشون خاله زنک تشریف دارن به گمونم باید دنبال شوهر باشم براشون شاید دعوای لفظی پیش بیاد برا این میگم سر زبون دار باشی که بتونی جواب بدی

درکل خدارو شکر کن گیر همچین ادمی نیفتادی چون از بی اعتمادی نسبت بهش زندگیت میشد جهنم

ممنونم عزیزدلم واقعا یه روزی کسی گعت من هیچی از خدا نمیخوام منم گفتم یعنی چی مگه میشه امروز فهمیدم ا ...

من که از خدا هم نا امید شدم ولی در کل امید وارم بهترینا قسمتت بشه