همه ما اشتباهاتی داشتیم و داریم میگن انسان ممکن الخطا هست (با جایز الخطا اشتبا نگیرین )بنا هم نیست ماها بخاطر اشتباهاتمون خودمونو سر زنش کنیم و بقیه هم سر زنش کنن وقتی اون کار اشتباه تموم شده درثانی فعلا تا اینجا که اطلاع دارم شما اشتباه نکردین تنها اشتباهتون این بوده نشناخته یا ندونسته انتخاب اشتباه داشتین وگرنه کار حروم یا خلافی انجام ندادین که سر افکنده باشین شما تلاشتون رو کردین تا زندگیتون رو نجات بدین نشده و تموم شده رفته ماها یه مشکلی هم داریم اینه خیلی غرق گذشته ایم و همیشه میخوایم جوری باشیم که مورد تایید همه باشیم دلمون هم از طرفی راضی نمیشه که تو هر کاری یا برای هر کسی کم بزاریم منم اسیب هاشو دیدم و دارم رو خودم کار میکنم تا بهتر بشم چون اگر ثرار باشه با همه اینطور باشم مطمئنا یجای کم میارم و ....
بحث این نیست که شما چیزی کم دارین اتفاقا بیشتر هم دارین میدونین چرا ؟؟چون شما یه زندگی نا موفق رو تجربه کردین و الان تجربشو دارین واسه کسی که دوستتون داشته باشه و قبولتون کنه و شما هم متقابل دوستش داشته باشینو قبولش کنین ۱۰۰تون رو براش میزارین تاجایی که بتونین مطمئنم که فکرو ذکرتون هم میشه همون ادم فکر اینده میکنین و.... این خودش بهترین مزیته درثانی مگه دخترا چه گلی به سر شوهراشون زدن ؟که طرف میگرده میگه دختر میخوام اکثرا الان دوست دارن و رابطه های نا متعارف و خلاف شرع مثل شما خیلی کم هست افتخار کنین به خودتون اونی که فقط و فقط و فقط دنبال دختره فک نکنم دنبال خوش بختی و ارامش باشه خود من میگم یکی باشه که بتونیم همو خوش بخت کنیم با بعضی شرایط کنار بیایم یا بعضی شرایطمون مثل هم باشه تفاهم باشه و..... وگرنه مطلقه بودن یا نبودن سن متفاوت بزرگ یا کوچیک که جسمیه عدده مهم نیست برام ولی سن عقلی به شدت مهمه( تو مشاوره خم رفتین سن عقلی تون رو هم سعی کنین بگین در بیارن.)
مهم اینه هردو طرف بتونن خودشون رو خوش بخت کنن و ارامشو تو وجود هم ببینن و بثول فرمایش خدا تو قران لباس هم باشن و کنار هم ارامش داشته باشن
پس سر اینچیزا نه سر افکنده باش نه خودتو سر زنش کن اتفاقا کسی هم پرسید بگین بله جدا شدم طرفم لیاقت منو نداشت
من تلاشمو کردم ولی اون لیاقت نداشن
اینم بگم همه جوره ادمی پیدا میشه تا وقتس هم ازدواج نکردین به همه جور ادمی بر میخورین من از امروز اینجور خودمو اروم میکنم که هر دو طرف باید همو بخان بعضیا حالا این وسط لاشی تشریف دارن متاسفانه
ازطرفی
چشم منم خیلی خیلی ترسیده دلم شکسته از طرفی اعصاب خوردی که چی کم دارم مگه که همچین جوابی میشنوم ولی به امروز به این نتیجه رسیدم من چیزی از دست ندادم اونا ازدست دادن خودمو بهترین نمیدونم ولی به این نتیجه امروز تازه رسیدم که پسری یا دختری که تو مجردی داره خیلی چیزارو یاد میگیره تا تو زندگی متاهلی بهترین باشه و ارامشو خوش بختی به ارمقان بیاره رو از دست بدن حالا به هر دلیلی ضرر کردن
پس جواب منفیشون الان برای من خوبه اتفاقا چون ندیده و نشنیده نه گفتن خدا میدونه در اینده چی رقم بخوره
از طرفی یه این نتیجه هم رسیدم شاید خدا داره امتحانم میکنه تا یه ادم درست و قدر شناس جلو راهم بزاره
ولی با این حال خیلی خیلی تحت فشارم همه جوره
شاید اگر دوباره جواب رد بشنوم ناراحت بشم ولی نه به شدت قبل چون امروز به یه نتیجه هایی رسیدم که با نظرم خوبه شما هم اینطور فکر کن خیلی خیلی تاثیر داره
وتلاش کن یاد بگیری روانشناسی و زندگی مشترک و.... که بهترین باشی برای بهترینی که قراره بیاد تو زندگیت اینم بگم موقع انتخاب فقط وفقط چشماتون وا کنین و مشاوره برین و امتحانش کنین که مطمئن بشین که خوبه
سرتون درد اوردم شرمنده
ولی این هم صحبت شدن ها به نظرم خیلی خوبه چون ادم با تعامل داشتن خیلی چیزا یاد میگیره