2777
2789
عنوان

چرا بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست
ممنون فعلا کلاسو بچسب ولی درکل نمیدونم چرا خدا برا یه عده کلن رفاه و اسایش رقم زده برای یعصیا نه رفا ...

میدونی چیه ما از تقدیر خبر نداریم میخوایم خدا با تدبیر ما پیش بره ، بعد تازه شروع می کنیم گله کردن گاهی بعضی چیزا رو زورکی از خدا خواستم اما به صلاحم نبود خدا به اصرار من داد هنوز یادمه سر نمازم گفتم حتی اگه به صلاحم نیست بهم بده و چقد تاوان دادم تازه دمش گرم اون بخاطر خدایی خودش به من حال میده اون چون ذاتا بزرگه کوچیکی و غلط های منو نمی بینه نمی تونه عظمت نداشته باشه سرشار از مهز هست نسبت به بنده ش ، این جاهام من نباید میزاشتم کسی معرفی کنه میدونی کار خوبه خدا درست کنه وقتی چشمت به دست غیز خداست شبیه گدایی کردنه وقتی از خدا میخوای می رسه به وقتش می رسه ،دلم میخواد ویژگی های بدمو کنار بزارم برای همه خیر بخوام و یه دل گنده داشته باشم ، اگه خدا خواست ازدواج هم می کنم انشاالله خوبش قسمت هممون نشد هم فدای سرمون

میدونی چیه ما از تقدیر خبر نداریم میخوایم خدا با تدبیر ما پیش بره ، بعد تازه شروع می کنیم گله کردن گ ...

خدا قوتتون احتمالا سر کلاس باشین

فکر نمیکردم که این دیدگاهو داشته باشینو این حرفارو بزنین اینارو نمیگم مغرور بشین خدایی نکرده میگم تا قدر خودتون رو بدونین

اینحرفا واقعا من از دهن کمتر کسی شنیدم از خدا ممنون باشین بخاطر اینکه شمارو تو مسیری گذاشته یا محبت هایی داشته بهت که به اینجا برسی و به این درک برسی من که هنیشه بابت این موضوع شکرش میکنم

منم خرفتو قبول دارم که میگین خدا باید درست کنه ولی بقیه هم وسیله هستن که فرستاده تو حکایت سلطان محمود و گدا خود سلطان محمود و خود وزیر وسیله بودن

حالا شما که معلمین یه شعر بگم خدمتتون به بچه ها هم یاد بدین خودتون هم همیشه بهش فکر کنید من هم زمزمش میکنم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن

که خدا کوه ثبات استو بشر عین نیاز

ولی در کل حرف زیاده فعلا موقعتش نیست

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا قوتتون احتمالا سر کلاس باشین فکر نمیکردم که این دیدگاهو داشته باشینو این حرفارو بزنین اینارو نمی ...

ممنونم از صحبت های خوب شما لذت بردم ، برای خودم و همه اونا که مثل من روزگاری رو به اشتباه سپری کردن طلب مغفرت می کنم خدا کنه خدا بهمون راهو نشون بده ، قبول دارم وسیله بودن دیگران رو اونم از جانب خداست اما خب معمولا بد شدن چشمم ترسید میدونی چیه من واقعا چیزی کم ندارم بله اشتباهاتی داشتم اما خب کسی بی اشتباه نیست غیر از اونا ادمی نیستم که بودنم تو زندگی کسی اسیب باشه براش و اصلا نمیخوام اویزون کسی باشم شخص میاد منم نمیخوام تو محل کارم بگم قضیه رو بعد طرف مثل این اقا کلی تعریف کرد درنهایت رفته گفته من گفتم مطلقه نمی خوام دلم سوخته ادامه دادم در حالیکه ایشون ۴ بار ازم خواست بگم کی همو ببینیم حتی اخرش گفت فردا پیام میدم برای پس فردا فیکس کنیم بعد شبیه اینکه من خودمو تحمیل کردم با حس ترحم حرف زده و خب من گفته بودم نمیخوام کسی بدونه اما با جزییات رفته گفته میدونی اینا بدی معرفی کردن هست طرف با خودش فکر کزده من میخوام زرنگی کنم خودمو بندازم بهش در حالیکع من اصلا نپسندیدمش از این ادما می ترسم وگرنه شما درست میگی واسطه هم دست خداست

ممنونم از صحبت های خوب شما لذت بردم ، برای خودم و همه اونا که مثل من روزگاری رو به اشتباه سپری کردن ...

همه ما اشتباهاتی داشتیم و داریم میگن انسان ممکن الخطا هست (با جایز الخطا اشتبا نگیرین )بنا هم نیست ماها بخاطر اشتباهاتمون خودمونو سر زنش کنیم و بقیه هم سر زنش کنن وقتی اون کار اشتباه تموم شده درثانی فعلا تا اینجا که اطلاع دارم شما اشتباه نکردین تنها اشتباهتون این بوده نشناخته یا ندونسته انتخاب اشتباه داشتین وگرنه کار حروم یا خلافی انجام ندادین که سر افکنده باشین شما تلاشتون رو کردین تا زندگیتون رو نجات بدین نشده و تموم شده رفته ماها یه مشکلی هم داریم اینه خیلی غرق گذشته ایم و همیشه میخوایم جوری باشیم که مورد تایید همه باشیم دلمون هم از طرفی راضی نمیشه که تو هر کاری یا برای هر کسی کم بزاریم منم اسیب هاشو دیدم و دارم رو خودم کار میکنم تا بهتر بشم چون اگر ثرار باشه با همه اینطور باشم مطمئنا یجای کم میارم و ....

بحث این نیست که شما چیزی کم دارین اتفاقا بیشتر هم دارین میدونین چرا ؟؟چون شما یه زندگی نا موفق رو تجربه کردین و الان تجربشو دارین واسه کسی که دوستتون داشته باشه و قبولتون کنه و شما هم متقابل دوستش داشته باشینو قبولش کنین ۱۰۰تون رو براش میزارین تاجایی که بتونین مطمئنم که فکرو ذکرتون هم میشه همون ادم فکر اینده میکنین و.... این خودش بهترین مزیته درثانی مگه دخترا چه گلی به سر شوهراشون زدن ؟که طرف میگرده میگه دختر میخوام اکثرا الان دوست دارن و رابطه های نا متعارف و خلاف شرع مثل شما خیلی کم هست افتخار کنین به خودتون اونی که فقط و فقط و فقط دنبال دختره فک نکنم دنبال خوش بختی و ارامش باشه خود من میگم یکی باشه که بتونیم همو خوش بخت کنیم با بعضی شرایط کنار بیایم یا بعضی شرایطمون مثل هم باشه تفاهم باشه و..... وگرنه مطلقه بودن یا نبودن سن متفاوت بزرگ یا کوچیک که جسمیه عدده مهم نیست برام ولی سن عقلی به شدت مهمه( تو مشاوره خم رفتین سن عقلی تون رو هم سعی کنین بگین در بیارن.)

مهم اینه هردو طرف بتونن خودشون رو خوش بخت کنن و ارامشو تو وجود هم ببینن و بثول فرمایش خدا تو قران لباس هم باشن و کنار هم ارامش داشته باشن

پس سر اینچیزا نه سر افکنده باش نه خودتو سر زنش کن اتفاقا کسی هم پرسید بگین بله جدا شدم طرفم لیاقت منو نداشت

من تلاشمو کردم ولی اون لیاقت نداشن

اینم بگم همه جوره ادمی پیدا میشه تا وقتس هم ازدواج نکردین به همه جور ادمی بر میخورین من از امروز اینجور خودمو اروم میکنم که هر دو طرف باید همو بخان بعضیا حالا این وسط لاشی تشریف دارن متاسفانه

ازطرفی

چشم منم خیلی خیلی ترسیده دلم شکسته از طرفی اعصاب خوردی که چی کم دارم مگه که همچین جوابی میشنوم ولی به امروز به این نتیجه رسیدم من چیزی از دست ندادم اونا ازدست دادن خودمو بهترین نمیدونم ولی به این نتیجه امروز تازه رسیدم که پسری یا دختری که تو مجردی داره خیلی چیزارو یاد میگیره تا تو زندگی متاهلی بهترین باشه و ارامشو خوش بختی به ارمقان بیاره رو از دست بدن حالا به هر دلیلی ضرر کردن

پس جواب منفیشون الان برای من خوبه اتفاقا چون ندیده و نشنیده نه گفتن خدا میدونه در اینده چی رقم بخوره

از طرفی یه این نتیجه هم رسیدم شاید خدا داره امتحانم میکنه تا یه ادم درست و قدر شناس جلو راهم بزاره

ولی با این حال خیلی خیلی تحت فشارم همه جوره

شاید اگر دوباره جواب رد بشنوم ناراحت بشم ولی نه به شدت قبل چون امروز به یه نتیجه هایی رسیدم که با نظرم خوبه شما هم اینطور فکر کن خیلی خیلی تاثیر داره

وتلاش کن یاد بگیری روانشناسی و زندگی مشترک و.... که بهترین باشی برای بهترینی که قراره بیاد تو زندگیت اینم بگم موقع انتخاب فقط وفقط چشماتون وا کنین و مشاوره برین و امتحانش کنین که مطمئن بشین که خوبه

سرتون درد اوردم شرمنده

ولی این هم صحبت شدن ها به نظرم خیلی خوبه چون ادم با تعامل داشتن خیلی چیزا یاد میگیره

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

همه ما اشتباهاتی داشتیم و داریم میگن انسان ممکن الخطا هست (با جایز الخطا اشتبا نگیرین )بنا هم نیست م ...

مرسی عالی گفتی تو بهترینی تعجب می کنم چرا نشده برات

شاید اونا به اندازه کافی فکز نکردن و شما رو نشناختن واقعا اونا از دست دادن اینو واقعا میگم اولش دچارش سو تفاهم شدم فک کردم تو پیام قبلیت گفتی مثل من نباشه طرف ببخشید ذهنم درگیر این کلیشه ها شده ، میدونی چیه ادمای این دوره انگاز از عقل و تفکز کافی برخورداز نیستن مثلا منو می بینن بلافاصله میگن دختر به این خوشگلی چطور تا الان ازدواج نکرده و قضاوت های عجیب یه مورد اولش یه مورد خوب حالا به ظاهز خوب من که اصلا ندیدمش معرفی کرد بعد وقتی شنید یه هفته بعد یه اقای دهه پنجاهی با بچه معرفی کرد خیلی عصبی شدم اخرش گفتم شما حق ندارید برای من خواستگار پیدا کنید من نیازی ندارم با هم سن پدرم هم ازدواج نمی کنم خب دیگه ایناس که ادمو اذیت میکنه البته خواستگار مجرد هم داشتم شاید اشتباه کردم رد کردم البته دلایلی داشتم اما میگم شاید دلیلم کافی نبود مواردی هم بود که مجرد بود همه جوره هم خوب بود خانوادم گفتن نمی شناسیم رد کردن

مرسی عالی گفتی تو بهترینی تعجب می کنم چرا نشده براتشاید اونا به اندازه کافی فکز نکردن و شما رو نشناخ ...

نظر لطفتونه اونقدرا هم خوب نیستم ولی تلاشمو کردم و بازم تلاشمو میکنم

منم مشکلم همینه جرا نمیشه مثل شما که میگین چرا نمیشه

الان طلاق حقیقتا چیز خاصی نیست یه زمانی اره بد بود ولی الان شده مثل نقل و نبات متاسفانه زمانی افرادی با شرایط شما مجبور به طلاق میشدن الان طرف میگه برا من ایفون نخریو طلاق میگیره و....

زیاد ذهنتو در گیر این کیلیشه ها نکن

هیچ وقت هیچ جوره نمیشه با بار اول کسیو شناخت

من زورم ازین میگیره که چرا ندیده و نشناخته ن میگن

ددمورد معرف هم عرض کنم خدمتتون شما اول باید شرایطتون رو بگین بهشون اول حدو حدود رو مشخص کنین حدودی که حد اقل تو ظاهر مشخص باشه مثل سن مجرد مطلقه یا شغلش تا اون هم بتونه ادم درستش معرفی کنه ولی در کل این معرفی ها هم خوبه خم بد چون منم با معرفی ها جلو رفتم فقط جواب هم همیشه منفی بوده ولی خدارو چه دیدم شاید قراره بهترین همسر ها نصیبمون بشه شاید داریم امتحان میشیم ولی درکل این برا من امتحان سختیه که حقیقتا از نظر روحی روانی فکری جسمی ینی همه جوره تحت فشارم خدا عاقبتمونو بخیر کنه

[QUOTE=415848257]نظر لطفتونه اونقدرا هم خوب نیستم ولی تلاشمو کردم و بازم تلاشمو میکنم منم مشکلم همینه جرا نمیشه مثل ...[/QUOTE

اره خیلی درست میگی کاملا موافقم استفاده کردم از صحبتات ممنونم ازت

[QUOTE=415848257]نظر لطفتونه اونقدرا هم خوب نیستم ولی تلاشمو کردم و بازم تلاشمو میکنم منم مشکلم همین ...

خواهش میکنم امید وارم بتونیم تو این دنیای غرب زده و مسموم ادمای خوبی باشیم حد اقل اول برای خودمون دوم برای عزیزانمون سوم برای جامعه