2789
عنوان

کی مقصره

34 بازدید | 5 پست

یه دکترواستاددانشگاه اینستا بهم درخواست داد قبول کردم مشخص بودخیلی پولداروجایگاه اجتماعی بالایی داره بعد بهم پیام داد که مشخصه دخترخوبی هستی واینا بعد گفت شمارتو بزار اشنابشیم بعد من گفتم الان کاردارم باید برم بهش برخورد گفت باشه خدانگهداربعد من بهش گفتم خب شماشمارتوبزارکذاشت زنگ زدم بهم گفت چه قدکلاس میزاری مگه من چی کم دارم هم پول دارم هم دکترم بعد بهم گفت کدوم بیمارستانی گفتم الان نمیتونم بگم ناراحت شد بعد گفت خونت کجاس محدودشو گفتم ولی نگفتم کوچه چندم ناراحت شد گفت من نباید بفهمم کی هستی گفتم خب هنوز نه بعد گفت کاری نداری گفتم نه خواهش میکنم بعد گوشیو قط کرد بچه ها چرا هرکی به من میرسه فرارمیکنه ازم خسته شدم راستش توحرفامم بهش گفتم که خوبه استاد دانشگاهی یه شغل دولتی داری چون اونایی که بهم پیشنهادمیدادن ازادبودن اگه شارلاتان درمیومدن نمیشد ابروشونو برد اینم فک کنم رفت که رفت اخه چراهمه ازم فرارمیکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تومجازی بوده کارت درست بود .ولی اگه واسه آشنایی یسری چیزا رو بگو جز ادرس خونت

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

شخصیت داغونی داشته،بهتر که رفتشما هم اعتماد به نفس و عزت نفستو ببر بالا دختر خوب

دیگه نمونده برام همش ادمای به ظاهرهمخ چی تموم بهم پیشنهادمیدن بعدش غیب میشن اخه چرا