2789
عنوان

فاز اینایی

244 بازدید | 39 پست

که میان واسه خدا تاپیک میزنن چیه؟؟

منتظرن خدا لایک کن تاپیکشونو یا کامنت بزاره

اخه ادم حسابی با خدا کار داری بخودش بگو

اینجا تاپیک میزنی که بگن وواو چقد خداشناسه

مث این میمونه شوهرت برات ماشین خریده بعد تو استوری ازش تشکر کنی مگه کنارت نیست؟؟

فقط یه دلیل داره🙂🙂

آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از دیشب توهمین فکر بودم .جلب توجه🤌

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

اینطورتاپیکابعدابراستخدامی یاجایی گیراوفتادن بهش استنادمیکنن من چندپرونده داشتم پروفایلشون همه مذهبی حالانمیخوام دقیق بگم چی بودبعدجرمشون فسادبود🥲🥲

شاید دوست دارن یه جایی با خدا حرف بزنن

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

اینجا همه چی میگن شما گیر دادی به درد دل بقیه با خدا😂😂

«مثل شازده کوچولو، من هم دنیای خودم را با ستارهها و گلها میسازم...هر نگاه، هر خاطره، هر دوستی یک سیاره کوچک در قلبم است...و یاد گرفتم چیزهای واقعی فقط با قلب دیده میشوند، نه چشمها... »

منم از دیشب توهمین فکر بودم .جلب توجه🤌

چه جلب توجهی اینجا کسی کسی رو نمیشناسه اکثریت با اسم خودشون نیستن انقدر رو مردم برچسب نذارین مردم نمیتونن دلنوشته ناشناس راجع به خدا بذارن همونم قضاوت میکنید؟

ایرادش چیه

الکی گیر دادی به کاربرا

رد شو از این تاپیک ها

لازمم نیست نظر بدی

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

بعضیاشون بیانیه عمومی میدن بعد تاپیکو قفل میکنن.

اون روز یکی پرسیده بود چرا قفل میکنید؟ جواب داده بودن چون جوابها توهین آمیزه!

خب تو که میدونی حرفی که میزنی نتیجش فقط بحث الکی و توهینه؛ برای چی و کی تاپیک میزنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اونایی که خوب میگن میخوان دل بقیه رو بسوزونن یا رو مخ بقیه راه برن معمولا هم خودشون میدونن و قفل میکنند

جملات زرد روانشناسی میگن

ولی اونایی که از خدا ذله شدند رو درک میکنم طرف دیگه نمیکشه میاد اینجا خودشو اروم کنه