2821
2789
عنوان

مادرشوهر

370 بازدید | 36 پست

سلام من توخونه مادرشوهرزندگی میکنم...همیشه یه تلفن میگیره دستش بادخترش که راه دورغیبت منو میکنه منم میشنوم..بچه ام بدنیااومد یه هزارتومن بهم نداد..خیلی اخلاقای بدی دارن فقط میگن ماخوبیم بقیه بد..به شوهرم چندبارگفتم مادرت رفتارزشتی داره که پشت سرمن پیش دوست واشنا غیبتمو میکنه میگه مقصری چون فال گوش وایمیستی..نمیگه اره اشتباهه..میگه توحسودی اونارومیکنی..الان چندوقته پایین نمیرم..عیدم نرفتم دیدنش چون خیلی دلم ازش پره..ازش بدم میاد چیکارکنم که انقدرواعصابم نباشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اورین آورین دخترم به نهضت نرفتنت ادامه بده اولاش حسابی حرف میزنن و به هم میریزن  ممکنه دعوا راه بندازن بعدش هم به حساب مغرور بودنت میذارن بعد ازت خسته میشن 😁

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀

بروجلوش مثلا يهوازدين واينا حرف بزن 

غيرمستقيم برس به موضوع غيبت بگو کسي که غيبت کنه گوشت برادرمردشو ميخوره بگو نمازاش قبول نيست بگو کعبه روويران ميکنه و...

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

مادر شوهر عوضی من دیروز حرف نمیزد به شوخی گفتم چرا یخ زدی اونو دیشب داستان کرد برا شوهرم خداییش شوهرم هیچی نگفت ولی من گفتم تقصیر من نفهمه به من چه یکی حرف نمی نه گفتم از فردا باهیچکس حرف نمیزنم امروزم کلا قیافه گرفتم

2823
2791
2779
2792