2789
تو ترنسی عادیای؟

من که ترن س نیستم نوشتم چادر برای دختر بچه پوشیه و ... کاش حداقل بچه ات دختر نبود

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مشکل چادر برای دخترم چیه؟

از الان می خوای چادر کنی سرش اونم که به میل خودش نیست

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

فکر کنم زنانه ابوبکر بغدادی میزدن

چه ربطی به اونا داره؟ 😂

روبند یکی از سنتهای قدیمی ایرانی هاست

چجوری اینو نمیدونی؟

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مشکل چادر برای دخترم چیه؟

هیچ مشکلی نیست عزیزم

حتما عادتش بده.....

کم کم که بزرگتر شد

دلایلش رو هم بهش بگو

اینجا فقط کافیه یه نفر بخواد یه کاره مذهبی بکنه تا نکشنش ول کن نیستن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من که ترن س نیستم نوشتم چادر برای دختر بچه پوشیه و ... کاش حداقل بچه ات دختر نبود

چرا؟

چون میخواد دخترش چادری بشه دخترش بدبخت دو عالم شده؟ مشکلش چیه اونوقت؟

چون شوهرتون میگن بزنید میخواید بزنید؟

فکر نمیکنید دوران این چیزها گذشته

و بهتره این طرز فکرای همسرتون رو تغییر بدید؟

ببخشید ولی این آدم این رفتارش اصلا عادی نیست.

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...