2789

نمیدونم ولی پوشش عادی نیست تو ایران

من یه نمایشگاهی غرفه دار بودم یه خانمه اومده بود پوشیه داشت فقط چشماش معلوم بود

منم اولین بار بود چنین موردی رو میدیدم یکم ترسیدم حقیقتا ازش:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا جایی که میدونم حتی تو دین اسلام هم توصیه ای به این جور پوشش ها نشده

من خودم یه زمانی محجبه و چادری بودم

تو خود قرآن هم اومده یه آیه ای هست میگه ای پیامبر به زنان قومت بگو ( دقیقش یادم نیست ولی اصل آیه همین بوده) که به جز گردی صورت و مچ دست به بعد ، الباقی قسمتها پوشیده باشه.

یعنی گردی صورت هیچ ایرادی نداره.

یه سری افراطی این وسط طرز فکر اشتباه خودشون رو میذارن پای دین.

مردی که این طرز فکر و خواسته رو داره بیماره پارانوئیده.

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

من ندیدم خدارو شکر

اتفاقا اونها هم از اینکه آدمهای بدذات چهرشون رو نمیبینن خیلی خداروشکر میکنن

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

من خودم یه زمانی محجبه و چادری بودمتو خود قرآن هم اومده یه آیه ای هست میگه ای پیامبر به زنان قومت بگ ...

. حکم پوشش برای ابروی برداشتهشده یا رنگشدهی خانمها چیست؟

اگر در حدی است که عرفاً میگویند آرایش یا رنگ کرده و یا ابرو برداشته باید از نگاه نامحرم بپوشاند، اما اگر نه مختصر است که عرفاً نمیگویند آرایش کرده، پوشاندنش واجب نیست.

تا جایی که میدونم حتی تو دین اسلام هم توصیه ای به این جور پوشش ها نشده

. حکم پوشش برای ابروی برداشتهشده یا رنگشدهی خانمها چیست؟

اگر در حدی است که عرفاً میگویند آرایش یا رنگ کرده و یا ابرو برداشته باید از نگاه نامحرم بپوشاند، اما اگر نه مختصر است که عرفاً نمیگویند آرایش کرده، پوشاندنش واجب نیست.

. حکم پوشش برای ابروی برداشتهشده یا رنگشدهی خانمها چیست؟اگر در حدی است که عرفاً میگویند آرایش یا رنگ ...

توی قرآن اومده؟

نه

پس چرا اینقدر زندگی رو برای خودتون سخت میکنید

مشکل از شوهرته عزیزم شکاکه و بددل بهتره پولی که میدید پوشیه میخرید خرج درمون ایشون کنید.

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

چه کاریه یه پتو بنداز رو سرت برو بیرون که کلا هیچیت معلوم نباشه

هاهاهاها....

بانمک 😒

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
توی قرآن اومده؟نهپس چرا اینقدر زندگی رو برای خودتون سخت میکنیدمشکل از شوهرته عزیزم شکاکه و بددل بهتر ...

بله عزیزم اتفاقا توی قرآن اومده....

شما مراقب باشید انقد آسون نگیرید که بعدا همه چی از دست تون در بره.....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕