2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 56 پست
الان فردا میخان سر این کله شقی که کرده گوشی مامانمو از دستش کشیده دویید رفت ازش شکایت کنن نمیدونم بز ...

تنبیهش نکن یکم به درون ماجرا نگاه کن گفتی مامانم دعا گرفته از شدت ترس از دست دادن تو به زور گوشیو گرفته الان احساساتش پر از ترس از دست دادنه اگ تنبیهش کنی اسیب میبنه خودش یکم پخته تر شه متوجه میشه ک کارش اشتباه بود و تصمیم هیجانی گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نمیتونی راضیش کنی گوشی رو برگردونه

چرا گوشی رو برمیگردونه ولی بعدش چی اخه چرا مامانم با چه دل سنگی وقتی دید چقد عاشق همیم اینکارو بکنه

حس میکنم خدا خواست تو گوشی مامانم ببینم پیامه رپ چون اصلا فضولی نکردم گوشیشو ک گرفتم تو چپ دعا نویس باز بود

به خدا توکل کن اگه نماز میخونی تو نمازات دعاکن نذر کن

اره من با خدا خیلی حرف میزنم مادرم رفته سراغ جادو جنبل من اعتقادی ندارم ولی اخ خدا که اگه گرفته باش و ما جدا بشیم

دخالت خانواده ها سر مشکلات مالی که همسر سابقم داشت باعث شد محبت کم بشه زندگیمون از هم بپاشه

دلم میخاد باهاش برم چند روزی تا خانوادم کوتاه بیان ولی از این رفتارش که گوشی مامانمو گرفته متنفرم اما از مامانمم متنفرم ک اینکارو کرده

دلم میخاد باهاش برم چند روزی تا خانوادم کوتاه بیان ولی از این رفتارش که گوشی مامانمو گرفته متنفرم ام ...

من با همسر اولم همین کارو کردم اما تا جایی ک میتونی اینکارو نکن چون اسیبای بدی میبینی عزت احترامت پیش خانواده همسر میاد پایین

تنبیهش نکن یکم به درون ماجرا نگاه کن گفتی مامانم دعا گرفته از شدت ترس از دست دادن تو به زور گوشیو گر ...

حس اینو دارم که مامانم بازیم داد جلو خودش گفت اره من موافقم منک دوست دارم بهم برسید و حیفم میاد تموم شه ی مدت کمتر در ارتباط باشین بابای ملیکا اروم شه ولی از پشت اینکارو کرده

حس اینو دارم که مامانم بازیم داد جلو خودش گفت اره من موافقم منک دوست دارم بهم برسید و حیفم میاد تموم ...

عیب نداره خودتو ناراحت نکن ی کاری بوده کرده حالا ولی فراموش نکن تو ی بار فقط میتونی زندگی کنی و اینم بدون ادمای شجاع و بلند پرواز نود درصد مواقع با استمرار موفق میشن حتی اگه شکست های زیادی رو تجربه کنن

تو دیگه چقدر بچه ای دختر...واقعا تو این جمع خام تر فقط خودت

این چ ادبیاتیه که استفاده میکنی بانو مگ با کفشاش راه رفتی که قضاوت میکنی من این چیزی ک اسی میگرو تجربه کردم بخشی از زندگیه حتی اگ خامی باشه اگ خامی نکنه ک نمیتونه پخته بشه