2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 56 پست
بابا هنوز خامی زن واسه ازدواج باید تجربه داشته باشه حتی اگه میخوای باهاش ازدواج کنی بذار بعد دانشگاه

میدونی ما اصلا دنبال اون ازدواجه نیستیم چون کلی هدف داریم باهم اون زمین گرفته که باهم بسازیم خونه ای که میخایم رو ولی چون شهرمون کوچیکه من گفتم به بابامم بگیم و بیاد جلو که ای کاش نمیگفتم و هیچکدوم از اینا پیش نمیومد

من نمیدونم خانواده ها چرا اینطورین یکی نیس بهشون بگه اقا بچرو ازاد بزار گندم بزنه اول خودش اسیب میبینه بعد شماها

تنها لطفی که چنین شرایط پدر مادرا میکنن اینه ک به بچه بگن تصمیم خودته اما اگ ی روز خواستی برگردی تا قیامت در این خونه بازه

و اینکه این پسر عاشقته و از عشق ب جنون رسیده

بعد ازدواج سعی کن کنترلش کنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من نمیدونم خانواده ها چرا اینطورین یکی نیس بهشون بگه اقا بچرو ازاد بزار گندم بزنه اول خودش اسیب میبی ...

خیلی پسر سالیمع خیلیییی نه رفیق بازه نه اهل خوش گذرونیای.... تو این چهارسالم حتی بعضی وقتا نبودمم اون با کسی ارتباط نگرفته فقط با اخترام اومد سمت بابام گفت شما هر خواسته و توقع داشته باشین من براورده میکنم درسته سن دخترتون کمه من براش صبر میکنم ولی بابام بهش فوش داد فوش مادر از اون روز دیوونه شد ی رفتارایی کرد با بابام کلی بحث کرد اومد در خونمون بحث کرد چون بابام اذیتم میکرد ولی مامانم راضی بود حتی این سری اخر گفت منم حیفم میاد رابططتون تموم شه ولی اتیش گرفتم دیدم برای دعا نویس اونو نوشته

میدونی ما اصلا دنبال اون ازدواجه نیستیم چون کلی هدف داریم باهم اون زمین گرفته که باهم بسازیم خونه ای ...

والا نمیدونم مصلحتمون خدا میدونه چی بگم موضوعتون خیلی عجیبه میذاشتی هر وقت میخواست ازدواج کنه و خونه اش و ساخت بعد به پدرت بگی الان شما دانشجو هستید؟

اللهم عجل لولیک الفرج

والا نمیدونم مصلحتمون خدا میدونه چی بگم موضوعتون خیلی عجیبه میذاشتی هر وقت میخواست ازدواج کنه و خونه ...

اره

کاش میذاشتم همون موقع به بابام میگفتم ای کاشششش

اره کاش میذاشتم همون موقع به بابام میگفتم ای کاشششش

همه چی میگذره الان هم اگه میخواد میتونه بره زود خونه اش بسازه شاید بعدش خونوادت راضی شدن اگه هم نشد مطمئن باش این نیز بگذرد هنور کوچکی

اللهم عجل لولیک الفرج

خیلی پسر سالیمع خیلیییی نه رفیق بازه نه اهل خوش گذرونیای.... تو این چهارسالم حتی بعضی وقتا نبودمم او ...

متنفرم از اینجور خانواده ها البته ببخشیدا به اینجور پدر مادرا باید گفت د مرد حساب مگ تو میخوای تو رخت خواب باهاش بخابی

از عشقت دست نکش دنیا با حسرت جای قشنگی نیس

والا نمیدونم مصلحتمون خدا میدونه چی بگم موضوعتون خیلی عجیبه میذاشتی هر وقت میخواست ازدواج کنه و خونه ...

الان فردا میخان سر این کله شقی که کرده گوشی مامانمو از دستش کشیده دویید رفت ازش شکایت کنن نمیدونم بزارم بکنن یا نه نمیدونم چیکار کنم خیلی دوراهی بدیه میدونم باید برای این کار فاجعش تنبیه بشه ولی نمیدونم چه واکنشی نشون بدم

واقعا نمیتونم بغیر اون به کسی فکر کنم خانوادمم باورش نکردن یک بار بهش فرصت ندادن ثابت کنه خودشو

منم سر ازدواج اولم چنین مشکلی دقیق عین تو داشتم با اینکه اشتباه بود خوشحالم که انجامش دادم حداقل تا اخر عمرم حسرتشو نمیخورم

[QUOTE=415621529]الان فردا میخان سر این کله شقی که کرده گوشی مامانمو از دستش کشیده دویید رفت ازش شکایت کنن نمیدونم بز ...[/QUOT از دیشب تا الان در خونمون پارک کرده نگران منه

ولی خانواده فقط فکر ابرو و حزف مردمن وااای مردم بگن داماد ما مربی بدنسازیه و ...

منم سر ازدواج اولم چنین مشکلی دقیق عین تو داشتم با اینکه اشتباه بود خوشحالم که انجامش دادم حداقل تا ...

میتونم بپرسم چرا جدا شدیدی ببخشید چون گفتین شبیه مشکل من بوده