2789
عنوان

حسادت من

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 92 پست
بنظرم پافشاری نکن یکی از اشناهامون مث شما بچه میخواست شوهرش راصی نبود بعد ب زور زنه بچه دار شدن هرچی ...

هعععععی،امان از دست اینجور مردا،زن میره سرکار لطف میکنه خرجی میاره خونه ،حالا هم خرج خودشو بده هم خرج خونه رو بده هم خرج بچه رو بده ،خب آدم مجرد خونه ی پدرش میمونه بیشتر پیشرفت میکنه و تازه روانش سالمتره،نه مشکلات اخلاق شوهر رو میکشه نه مشکلات قوم شوهر ،فقط درد آدم همون کوفتیه که اونم مثل شوهر استارتر (تاپیک قبلی)،بخدا مجردی شرف داره(منظورم صرفا تو نیستی استارتر جان ،کلی گفتم)

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم بخاطرسنتون وقت مناسبیه هردوپخته عاقل ودوراتونم زدین بهتره اختلاف سنی بابچه بیشترنشه ۲۴۳۲

شما وقتت زیاده من دیگه وقتم رو به پایانه همین باعث شده بترسم از اینکه دیگه نتونم بچه بیارم

تا زایمان باید سرکارم برم بعدش ۹ ماه مرخصی دارم.دوران نامزدی عاشق بچه بود میگفت کلی بچه میخوام ازدو ...

خب از بُعد مالی که شما اطمینان خاطر دادی ،ببین مشکلش کجاس،شب بیداری دلیل محکمی نیست برای نخواستن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
هعععععی،امان از دست اینجور مردا،زن میره سرکار لطف میکنه خرجی میاره خونه ،حالا هم خرج خودشو بده هم خر ...

حالا کسایی که مجردن خودشونو جر میدن شوهر کنن متاسفانه اگه عقل الان مارو داشتن هرگز ازدواج نمیکردن

شما وقتت زیاده من دیگه وقتم رو به پایانه همین باعث شده بترسم از اینکه دیگه نتونم بچه بیارم

خب جدا بشی که شانست کلا کمتر میشه براش

باهاش بحرف

بهش بگو یا بچه یا جدایی شاید بترسه از اینکه از دست بده

خب جدا بشی که شانست کلا کمتر میشه براش باهاش بحرف بهش بگو یا بچه یا جدایی شاید بترسه از اینکه از د ...

یه سری بهش گفتم میخوام جدا شیم بخاطر بچه گفت یعنی میخوای بری منتظر بشی با کسی دیگه ازدواج کنی بچه دار شی گفتم آره (از حرص دلم اینطوری گفتم) و تا ساعت ها به فکر فرو رفت و چیزی نگفت

بشین جدی ومنطقی باهاش حرف بزن و همینارو بهش بگو ک فرصت ازدست بره قابل جبران نیست

منم سنم کمه ولی نزدیک هفت ساله ازازدواجم میگذره چکابام مشکلی ندارن ولی میترستم پیشگیری زیاد مشکلی درست کنه اینکه ب اندازه کافی مسافرت دوردوررفتم و کمبودش حس میکنم جدیدا تا همین پارسالم برام فرقی نمیکردنداشتن بچه جدیدا چندتانوزادداریم توفامیل حسابی هوایی شدم ولی قبول دارم شرایط اوکی نیس ک بخوام اقدام کنم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
حالا کسایی که مجردن خودشونو جر میدن شوهر کنن متاسفانه اگه عقل الان مارو داشتن هرگز ازدواج نمیکردن

دقیقا،میگن اگه ازدواج بده چرا خودتون ازدواج کردین

مجرد بودن و تنها بودن شرف داره به ازدواج بد

بعضی زندگیای متاهلی، تنهاتر از مجردی میشن،اینکه متاهل باشی و تنهایی بکشی سخت تره

بشین جدی ومنطقی باهاش حرف بزن و همینارو بهش بگو ک فرصت ازدست بره قابل جبران نیست منم سنم کمه ولی نزد ...

منم چند تا از فامیلا بچه آوردن شوهرم میگفت چون اونا بچه آوردن توام هوایی شدی و دلت میخواد بچه بیاری و فلان.من انکار کردم اما راست میگفت دلیلش همون بود.منم به اندازه کافی مسافرت رفتم الان فقط جای خالی بچه رو حس میکنم

دقیقا،میگن اگه ازدواج بده چرا خودتون ازدواج کردین مجرد بودن و تنها بودن شرف داره به ازدواج بد بعضی ز ...

آره من هیچوقت به اندازه این سالهایی که متاهلم تنهایی نکشیدم واقعا.قبلا خونه پدرم با مادرم همش حرف میزدیم اصلا حس تنهایی نداشتم الان اما خیلی تنها شدم

منم چند تا از فامیلا بچه آوردن شوهرم میگفت چون اونا بچه آوردن توام هوایی شدی و دلت میخواد بچه بیاری ...

من دوسالیه توفکرش بودم چکاب هم انجام داده بودم هی ازبچه غیرمستقیم میگفتم ببینم نظرش چیه ک متوجه شد گفت نکنه دلت بچه میخواد راستشو بگو گفتم اره اگرشرایط اوکی کنی میخوام بستگی ب توداره بعد یکسالیه سه تا نوزاد دیدم واقعا دلم رفت ولی نمیشه فعلا شرایط جورنیس

انشالله دامنت سبز بشه بادلخوشی تاپیک اونو بزنی اینجا

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿