2789
عنوان

کیا مثل منن

1 بازدید | 28 پست

خسته شدم از روزای تکراری

نه پول مسافرت دارم نه تفریح وخرید همش تو خونه حبسم دوستی هم ندارم باهاش برم بیرون کارم ندارم جور نشده ماشینم نداریم یه دور باهاش بزنیم وبگردیم

چیکار کنم آخه اینکه اسمش جوونی نیست حسرت یه سفر به دلم مونده حسرت اینکه بریم شمال یا شهرای مختلف تو عمر ۲۳ سالم ۳تا شهر بیشتر نرفتم بخدا خسته شدم آیت چه زندگی وجوونی مثل یه پرنده تو قفسم حسرت همه چیز موند به دلم

خدایا بگم شکرت خندت نمیگیره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فکر کن یه پیرهن کوتاه شبیه مردونه ها . شده ۴ یا ۵ میلیون .

باور کن آخرین بار سال قبل ۴۵۰ هزار تومن خریدم .

الان شده ۴ و ۵ میلیون .

دیگه چیکار کنیم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم همینم حالا خودم ب درک طفلک دخترم همیشه میگه مامان حوصلم سر رفته ن میتونیم تفریح ببریمش ن لباسی بخریم ن کلاس تابستونی جایی ثبت نام کنمش،ی شوهر بیخیالم دارم ک اصلا بفکر نیازهای بچها نیس..هعی خداااا

این نیز بگذرد...
گناه ما چی بود....

گناه شمارو نمیدونم . ولی گناه ما دهه شصتی ها معلومه خصومت شخصی بوده 🤭 یادم افتاد دوران خودمونو اعصابم به هم میریزه . مخدودیت کامل و شدید از هر طرف چه مدرسه چه خانه و...... هنوز ارزونی بود پول نبود. فکر کن یه پیرهن ۱۰ هزار تومن بود اما پولی نبود همونو بخریم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .