2789
عنوان

ازمایش خون

1 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. من حس میکنم تنبلی تخمدان دارم اخه تمام علائم رو دارم. یه عالمه موی زائد و پریود نامنظم و بد خلقی. حالا ولی شرایط سونوگرافی ندارم. با ازمایش خون میشه یه چیزایی فهمید؟ مثلا شاید مشکل از تیروئید باشه که رو تخمدان هم اثر میذاره. لطفا کمک کنید. جوابای قاطع که برو سونو بده و فلان ندید. الان در حال حاضر این کار رو میتونم بکنم.

ازمایش پرولاکتین باید بدی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با آزمایش وضعیت هورمونا چک میشه.

با سونو میتونن تخمدانارو ببینن.

آزمایش صد در صد نیست

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

با آزمایش وضعیت هورمونا چک میشه.با سونو میتونن تخمدانارو ببینن.آزمایش صد در صد نیست

پزشک هر دو رو با هم میخواد .

تنهایی قابل تفسیر نیست

گفتم که الان نمیتونم. یه مدتی درگیرم

من طبق آزمایش خون دکتر حدس زد تنبلیه.

ولی تو سونو تخمدانام سالم بودن

من طبق آزمایش خون دکتر حدس زد تنبلیه.ولی تو سونو تخمدانام سالم بودن

اره مکمل همن. ولی فعلا همون ازمایش رو انجام میدم شاید مشخص شد. اگه نشد که یه ماه دیگه بیکار شدم سونو رو هم میدم.

دکتر یه ازمایش نوشته با سونو. نوشته ازمایش خون. الان اونو انجام بدم فک کنم دیگه مناسب با چیزایی بوده ...

احتمال زیاد همین پرولاکتین بوده با قند و تیرویید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏