2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 78 پست

هرچیزی رو سخت بگیری سخت تر میشه حالا که دلت میخواد نماز بخونی حتما این کارو بکن تا دوباره به آرامش برسی من از سال ۹۱ روزی ۱۲۵۰تا صلوات میفرستم واقعا تو هر شرایطی که بودم بچه داری امتحان درس مهمان فرستادم باید واقعا یک برنامه خوب بچینی

خدایا شکرت 
از امشب شباي قدر شروع ميشه  انشالله استارت زندگي تازتونو امشب بذارين  امشب مقدرات يه سال ...

خواهر من پارسال شب قدر از شروع جوشن کبیر تا آخرش اشک ریختم

تا حدیکه چشمام فرداش شده بود قد نخود

خودم حس میکردم با این حجم از زاری خدا حاجتمو میده

اما ندااد  

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیزم استارتر جانم، شما میگی بچه ی کوچیک دارم و وقت ندارم نماز بخونم..خودت هم میدونی این بهانه ست، وگرنه چطور بچه ی کوچیک داری و وقت داری نی نی سایت باشی؟

نماز رو کم و بی ارزش ندون دوستم🌹

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
ببخشید استارتر ی سوال من دیشب مهمون داشتم نرسیدم نماز بخونم الان یادم افتاد کی باید بخونم

همین الان پاشو وضو بگیر، بخون به بعد موکول نکن که تنبلی میکنی، پاشو خواهر

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

تازه چی این نمازخوندن ماک وقت نمیبره.بخون ازگردنت بگیر..والامن خوندم این مدل نمازخوندن خودم قبول ندارم چ برسه بخدا..تامیخوای نمازبایستی همه چی میادتوذهنه ادم والابه رکوع که میرسیم یادمون میفته شام چی درست کنیم😂😂

خواهر من پارسال شب قدر از شروع جوشن کبیر تا آخرش اشک ریختم تا حدیکه چشمام فرداش شده بود قد نخود خو ...

منم مثل توام 

مشکل جای دیگست اخه خواهر

ماها همون قدری که نماز و دوس داریم کارای دیگه ام دوس داریم آخه خواهر😥 یکیشم تنبلی

یعنی میشه ؟ممنونم فک کردم حتما باید شب باشه

نه عزیزم نماز قضا همه وقت( همه موقع)  میشه خوند

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

اتفاقن مجردوه بودم نمازمیخوندم ولی کم نه به صورت تکمیل اماخداروشکرازوقتی ازدواج کردم نمازام همیشه به موقعس قرآنمم که هرروزمیخونم حای مسافرتم که میرم بین راه نمازموحتمن میخونم شوهرمم مجردبوداصلن نمازنمیخونداماخداروشکرازوقتی ازدواج کردیم ودیدکه من نمازمیخونم اونم نمازخون شد

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

من اینو اویزه ی گوشم کردم ک ب خدا نگو کار دارم وقت ندارم به کارات بگو من خدای بزرگی دارم ک اولویت وقتم برا اونه .... سعی کردم اول وقت بخونم خیلی کمکم میکنه . تو با نماز خوندن درواقع به خودت وقت میگذاری ک چند لحظه به دور از همه مشغله ها دنبال ارامشی برای خودت ...

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!