سلام ..کیا نمازنمیخونن..یا پشت گوش میندازن.من مجرد بودمنماز قران ولی شوهرکه کردم وسواس پیداکردم الانم که بچه کوچیک دارم نمیرسم دورکعت نمازبخونم..امسال نتونستم قران بخونم..ونمازام همه کنسل شده..زندگیم بی برنامه شده
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اتفاقن مجردوه بودم نمازمیخوندم ولی کم نه به صورت تکمیل اماخداروشکرازوقتی ازدواج کردم نمازام همیشه به ...
خوش ب حالت شوهرت میخونه
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
قبلا نمازمیخوندم ..هرازگاهی واسه ارامش دل خودم مسجدمیرفتم..رازگاهی ختم دعا..بخدا مشکلات بودولی ارامشه که تومطمنی کسی هست که اگه کارتو حل نکرد لاقل خیالت راحته خارت نمیکنه..ولی الان که گذاشتمش کنار زندگی فقط شده جنگ باشوهر
منم از ۸ صبح تا ۸ شب ی سره بیرون بودم سر کار باشگاه ... اما ا لویتم خدا بود و نمازم هرطور شده تنظیم میکردم ده دقه هرجا ک شد نمازمو بخونم مطمعنن ادم بخاد میشه ...
☀☀☀
"تو" صبح باش ...!
من تمام شب های تاریخ را
تاب می آورم ...!
من انقددلم مشهدمیخواد.کاش میشدمیرفتیم.کاش به شوهرم ک دیروزبحثمون شدم بودنمیگفتم من تاسرکوچه هم باهات نمیام..الان اشتی کردیم دیدم گفت توکه تاسرکوچه هم بام قراربودنیای ایش😏😏😏
مقدرات یک سال ؟؟؟؟؟. پس اینکه خدا میگه انسان مسئول سرنوشت خودشه و زندگی خودشو میسازه چی قران ...
سلام مدت خيلي كوتاهي تا اغاز ماه ضيافت خدا باقي مونده ماهي كه انقد پربركت هست كه ميتونيم انقدر ازش فيض ببريم كه همه گذشته رو توش جبران كنيم ان شالله امشب يه محاسبه از سال گذشته مون داشته باشيم و حتما حتما به جدول برنامه جديد برا ماه مبارك بنويسم (امشب جدولمو ميذارم) ماهي كه يك شبش از هزار ماه بهتر هست قطعا ميتونه جبران فرصت هاي از دست رفته مون باشه خوب يادمه هميشه فكر ميكردم كسي كه يك سال گناه كرده چطور ميتونه يه شبه بياد به درگاه خدا تو شب قدر و بخاطر شب تا صبح بيدار موندنش تقدير سال اينده رو خدا جور ديگه براش رقم بزنه بعدا جوابشو تو يكي از سخنراني هاي حاج اقا پناهيان پيدا كردم تو شب قدر خدا بر اساس اعمال گذشته انسان يه سقف پروازي و يك كف سقوطي برا انسان تعيين ميكنه يعني ما هر چقدر هم تلاش كنيم از اون سقف پرواز نميتونيم بالاتر بريم (يعني اعمال بد گذشته مون يه حجاب برا صعود ما ميشن) و هر چقدر هم بد بشيم از يه حدي بيشتر نميتونيم سقوط كنيم (بخاطر خوبيهاي گذشته مون) تو ماه رمضون و كلا شب قدر با دعا و توبه ميتونيم قدري سطح اين سقف و كف رو تغيير بديم . ولي لزومادعا نميتونه باعث بشه كه به اون سقف برسيم تلاش سال بعد ما ميتونه مارو به اون سقف برسونه ان شالله
بيايد با استفاده از اين ماه مبارك سقف پروازي مون رو خيلي خيلي بالا ببريم
ان شالله از فردا ختم چله جديد شروع ميشه كه تو گروه صبح ميذارم