2789
عنوان

اکس مودی

| مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 43 پست
میدونی من الان ۲۶ سالمه دوم راهنمایی بودم رو این کراش زدم به یه نحو عجیبی باهم دوست شدیم تو دبیرستان ...

وای خدا ی عمره باهم هستین ک

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

آره بلاک میکنم بعد مریضم بعد چند وقت از بلاک در میارم میبینم یه عالمه پیام و زنگ ازش داشتم باز دیونه ...

نکن عزیزم

اینجوری خودت داغون میشی یه تصمیمی بگیر و همون انجام بده تا آخرش

اگه دوسش داری بگو بیاد خاستگاری اگه میبینی نمیتونی دیگه باهاش باشی بلاک کن و آزادش نکن

یه دختر خوشبخت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا ی عمره باهم هستین ک

آره خب بخاطر همین مشکل داریم دیگه جفتمون انگار یه مریضیه رابطه ی بینمون که نه حالمونو خوب میکنه نه جدایی حلش میکنه (خانواده ی مذهبیی دارم نمیتونم بگم باهش بودم و همه خواستگارارو به بهونه ی کنکور ارشد رد میکنم اینم خودکار خانواده ردش میکنن چند ساله میفرسته خانواده و واسطه رو خواستگاری )

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

نکن عزیزم اینجوری خودت داغون میشی یه تصمیمی بگیر و همون انجام بده تا آخرش اگه دوسش داری بگو بیاد خاس ...

آره تصمیمم همینه فداتشم 💔😭دعا کن برام

چون پیام آخرش این بود که از تو و خانوادت راضی نیستم حال بدی گرفتم

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

میدونی من شعور ندارم عزیزم چون عشق اولم بوده مریضم هی از بلاک برمیدارم میبینم اووو ده روزه این پیام ...

اشکال نداره منم هنوز عشق اولمو یادمه

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

وای عشق اول من خیلی بامزه عاشق شدم

اگه حوصله داشتی تعریف کن برام 🥲❤️

باورت میشه ۸ سالم بود 🫠😁😍

جاااااانم 😂🥲❤️من به هر کی میگم دوم راهنمایی کراش زدم میگه کهخ زود

فامیل دورمون بود که تاحالا ندیده بودمش اولین بار خونه خالم دیدمش و عشق در نگاه اول اتفاق افتاد

عزیزمممم حیف نافرجام بوده 😞

آره تصمیمم همینه فداتشم 💔😭دعا کن برام چون پیام آخرش این بود که از تو و خانوادت راضی نیستم حال بدی ...

انشاالله میتونی

کون لقش بخدا

منم یه اکس دارم انقدر سمیه هر شیش ماه یبار میخواد بیاد خوشبخت ترین دخترم بکنه🤦🏻♀️

بهش هم برگردم دوسه روز خوبه دوباره عین قبل لاشی بازی درمیاره

یه دختر خوشبخت