2789
عنوان

اکس مودی

98 بازدید | 44 پست

دیشب میگف بدون تو نمیتونم تو هیچوقت فراموش نمیشی صبح پیام داد دوباره خواهش و التماس که بزار خواستگاری کنم تموم بشه این اوضاع گفتم نه من الان تو شرایطی نیستم که ازدواج کنم اونم با تو .ناراحت شد نوشت من گفتم فراموشت نمیکنم ولی خطبه ی عقدو با یکی دیگه بخونن یادمم نمیاد تویی وجود داشته فک نکن منو نخوای من میخوامت 😐

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکس اسمش روشه

خب اکس نمیمونه یکسره پیام میده 😐😂الآنم نوشت ازت راضی نیستم خدافظ (مردادیا که مودی نبودن 🥴)

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

خب اکس نمیمونه یکسره پیام میده 😐😂الآنم نوشت ازت راضی نیستم خدافظ (مردادیا که مودی نبودن 🥴)

اینو باید بذاری اکس بمونه

حوصله داریاااا

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

مودی نیست وقتی نمیخوای بنده خدا نمیتونه همش بخوادت کهراست میگه تا یه جای میتونه دلش تو را بخواد

نه آخه عشق اولم بوده خودش میدونه چقد دوسش داشتم الان که با کاراش منو سرد کرده از خودش اینطوری شدم

اینو باید بذاری اکس بمونهحوصله داریاااا

هیییی امان از عشق اول 😂🥴تنها پسر زندگیم بوده برای همین زیاد گذشت کردم این دفعه که سرد شدم ازش زورش میاد

هیییی امان از عشق اول 😂🥴تنها پسر زندگیم بوده برای همین زیاد گذشت کردم این دفعه که سرد شدم ازش زورش ...

اون چی

توام واس اون اولی بودی؟

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

نه آخه عشق اولم بوده خودش میدونه چقد دوسش داشتم الان که با کاراش منو سرد کرده از خودش اینطوری شدم

خب اگه سرد شدی بلاکش کن عزیزم اینجوری فقط خودتو ناراحت میکنی

یه دختر خوشبخت 

بلاک کن بابا

میدونی من شعور ندارم عزیزم چون عشق اولم بوده مریضم هی از بلاک برمیدارم میبینم اووو ده روزه این پیام میداده و زنگ میزده هرروز و شب .باز برمیگردم 😂مشکل خودمم هستم

اون چیتوام واس اون اولی بودی؟

میدونی من الان ۲۶ سالمه دوم راهنمایی بودم رو این کراش زدم به یه نحو عجیبی باهم دوست شدیم تو دبیرستان

دوران سربازی و کار پیدا کردن و.....با من بوده انگار بچه ی منه 😂

اونم حرفش اینه من اولی بودم دیگه خدا میدونه

خب اگه سرد شدی بلاکش کن عزیزم اینجوری فقط خودتو ناراحت میکنی

آره بلاک میکنم بعد مریضم بعد چند وقت از بلاک در میارم میبینم یه عالمه پیام و زنگ ازش داشتم باز دیونه میشم .