2777
2789
عنوان

کلاس تزریقات

150 بازدید | 11 پست

10 جلسه کلاس دارم من 4جلسه اشو رفتم، هنوز یکم دستم خوب فیکس نمیشه موقع زدن، دیروز حتی روی خودمون هم میخواستم بزنیم این حالت بود بار اول زدم به ران پام نرفت بار دوم زدم اوکی شد بعد بچه ها همه ترسیده بودم میگفتن چه دل و جرأتی داری بعد گفتم واقعا دردی احساس نمیکنم فقط داشتم جهت تنظیم میکردم که خواستم بزنم دستم اومده باشه 😂 چقدر طول میکشه دستم راه بیفته؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

هزینه ی دوره ت چقدر شد؟

روی مرغ و گوشت امتحان کن

❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》

هزینه ی دوره ت چقدر شد؟روی مرغ و گوشت امتحان کن

2 ملیون کلاس و 500 آزمون فنی حرفه ای

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

2 ملیون کلاس و 500 آزمون فنی حرفه ای

چه خوب شهر ما پنج میلیونه. سرم زدن و بخیه هم هست؟

❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》

آره ولی بخیه برای دوره دستیار پزشکیه

خودم مدرکم مهندسی بهداشت هست ولی خب نیاز داشتم هم کامل یاد بگیرم هم مدرک گرفته باشم الان یه سرم زدن شده 400 هزار

من دوره هلال احمر رفتم جلسه اخر یکبار رو مانکن تزریق کردم بعدش حرفه ای وارد عمل شدم و خطا نداشتم اما متاسفانه هلال احمر جلو پیشرفتم گرفت بخاطر نرفتن به یه اردو💔

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

من دوره هلال احمر رفتم جلسه اخر یکبار رو مانکن تزریق کردم بعدش حرفه ای وارد عمل شدم و خطا نداشتم اما ...

ب کجا باید مراجعه کنم؟

لطفا راهنمایی میکنی

درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲

ب کجا باید مراجعه کنم؟لطفا راهنمایی میکنی

باید بری هلال احمر شهرتون بگید که برای گذروندن دوره اومدم اگه فعال باشن شمارتون میگیرن خبرتون میکنن

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

کسایی تو هلال احمر میرن حقوق هم میگیرن منظورم کارمندانش نیست ها

نمیدونم من هلال احمر نمیرم آموزشگاه خصوصی فنی حرفه ای میرم

باید بری هلال احمر شهرتون بگید که برای گذروندن دوره اومدم اگه فعال باشن شمارتون میگیرن خبرتون میکنن

ممنون عزیز

درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲