2777
2789
موافقم با شما منم خام بودم تو 13سالگیدوسه تا داشتم اما زمانی بود که عقل درست درمون نداشتم نادان بودم ...

دقیقا. و الان معتقدم رل و دوست پسر و اینا توی سن زیر۲۰سالگی اصلا خوب نیست. حالا بعضیا باز از سر نیاز و یه سری خلا های عاطفی میرن سمتش.

و به این نتیجه رسیدم اگه خودتو اصیل میدونی وارد این رابطه ها نشو و اول شخصیت و زندگی خودت رو رشد بده که احساس لیاقت زیاد کنی و بعد با بهترین آدم زندگیتو ادامه بدی.

حسبی الله💕

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نمیفهمم کجاش عجیب بود؟!اوکیاون موقع فقط تنها مزایاش این بود ک گاهی درد و دل میکردم باهاشون. همین. دا ...

عاشقت شدم با این توضیح کاملی که دادین عزیزم . الان چندسالتونه ؟

دبیرستان بودم اخرش بعد ی سال با دختر خالم بهم خیانت کرد و الانم دارن ازدواج میکنن

رفتن تو رابطه رو نگه دار برای وقتی که مستقل شدی بالغ شدی و فهمیدی قصد طرفت ازدواج هست

غیر این خودت آسیب میبینی

کاشته ایم نهال صبر اندر دل و جان🌱

دبیرستان بودم اخرش بعد ی سال با دختر خالم بهم خیانت کرد و الانم دارن ازدواج میکننرفتن تو رابطه رو نگ ...

عشقم ذهن تا خودش تجربه نکنه سخت تجربه بقیقه رو درک میکنه

دبیرستان بودم اخرش بعد ی سال با دختر خالم بهم خیانت کرد و الانم دارن ازدواج میکننرفتن تو رابطه رو نگ ...

متاسف شدم برات که دیر دشمن خونوادگیتو شناختی . الان چندسالته