2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوران بچگی و خامیمون بود. توی ۱۲سالگی. دقیقا وقتی ک کرونا شروع شد.هیچکدوم وقتی باهاشون بودم منفعتی نداشتن. یعنی باعث پیشرفت نمیشدن واقعا. ولی تهش همشون خیر شد برای من و تک تک اسیباشون تبدیل شدد به آگاهی و رشد و عاقل شدن من

حسبی الله💕

۲ ۳ تا

کم بودن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یعنی چی کم بودن؟

دو سه تا بیشتر نبودن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چه عجیب بود کامنتت میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

نمیفهمم کجاش عجیب بود؟!اوکی

اون موقع فقط تنها مزایاش این بود ک گاهی درد و دل میکردم باهاشون. همین. دارم میگم اسیب دیدم منظورم روحی و روانی هستش. خب من بچه بودم هیچی نمیدونستم به شدت خلا عاطفی و نیاز عاطفی داشتم. مثلا تا رلممیگفت دوست دارم فکر میکردم دیگه کیه😂

سر همین به شدت ادم وابستع ای بودم. سر اولین رلم مثل چیییییی گریه میکردم حتی افسردگی گرفتم یه مدت. به راه های بدی کشیده شدم ی مدت. ی سری موارد بدی ازش یاد گرفتم. ولی تموم اونا باعث شد تهش روح و قلب من خسته بشه از بازیچه بقیه بودن و همش دنبال راه حل بودم و تهش تونستم به خدا برسم. اگه اون اسیب های روحی نبود من نمیرفتم دنبال حال خوب در نتیجه خداروهم پیدا نمیکردم و اصلا معنی زندگی رو نمیفهمیدم.

درنتیجه هر اتفاقی میوفته خیر هست و فقط ما یا حکمتشو نمیدونیم یا نمیتونیم چشمامونو باز کنیم ببینیم تهش باعث پیشرفت ما میشن تموم اتفاقات

حسبی الله💕

دوران بچگی و خامیمون بود. توی ۱۲سالگی. دقیقا وقتی ک کرونا شروع شد.هیچکدوم وقتی باهاشون بودم منفعتی ن ...

موافقم با شما

منم خام بودم تو 13سالگی

دوسه تا داشتم اما زمانی بود که عقل درست درمون نداشتم نادان بودم اون زمان الان خیلی وقته ندارم

هرچی سعی کنی دور باشی از پسرا بهتره باز اگر باعث پیشرفت بشه آره خوبه اما اگر برات دلتنگی و غصه و حسرت و ضربه بزاره خوب نیست