2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین

57 بازدید | 11 پست

سوال:سلام اگر امکانش هست تجربهتون رو بگید. در چه سنی عقد و ازدواج کردید و همسرتون چند سالشون بود اون موقع؟و اینکه به نظرتون اختلاف سنی و سن ازدواج چقدر توی انتخاب یا کیفیت رابطه مهمه؟یکی از عزیزان من(دختر هست) دندانپزشکی میخونه، الان ۲۵ سالشه و میخواد ۲۹ سالگی ازدواج کنه به خاطر درسش، ولی اطرافیان میگن دیره. به نظرتون ۲۹ سالگی واقعاً دیره یا نرماله؟ممنون از پاسخهاتون

راستش از طرف اطرافیان هی بهش میگن دیر میشه

برای بارداری به مشکل میخوری

و اینکه میگن شوهرت سنش خیلی بالا میشه یا خواستگار هات کم میشه

من اواخر ۲۰ سالگی بودم همسرم ۲۸ سال

بنظرم سن خوبی بود برای شروع

چون خیلی تایم داریم برای گشتن و باهم بودن و بچه اوردن

من راضیم

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاميل درست ميگن.

حالا اونقدر هم دير نيست ٢٩ ها. ولي خب هم طرف ميخواد باردار بشه بايد سنشو در نظر بگيره و هم كيس و اومدن خواستگار.

من تحصيل كرده اطرافم ديدم فقط به اميد اينكه درس مهم تره حالا شوهر هست پيش رفته ولي الان تحصيل كرده ي پشيمونه.

به جاش ديدم كه طرف خفن توين شغل رو داره ولي شوهر هم كرده. جفتش باهم.

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

من اواخر ۲۰ سالگی بودم همسرم ۲۸ سال بنظرم سن خوبی بود برای شروع چون خیلی تایم داریم برای گشتن و باهم ...

ببخشید یعنی خودتون اواخر ۲۰ سالگی ازدواج کردین؟ چند سالتون بود؟

20تازه عقدکردم

واقعاراضیم البته چون من ازبچگی باپسرخالم بودم ورابطه داشتیم کاملا اخلاق وهمه چیه همومیدونیم

بنظرم هرکسی متفاوته باتوجه به روحیات واخلاقش و...

ولی عروس خالم 32سالشه برای بچه اوردن دچارمشکل شده

ومیگه کاش زودتر ازدواج کرده بودم نه فقط موضوع بچه کلا...

درکل هم برای اشنای شما وچون یادی شدبرای عروس خالم ازخدامیخام به مرادومطلبشون برسن🫶🏻♥

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

22سالگی ازدواج کردم... راضیم... هر کس یه مسیری داره... این خانم هم خودش باید تصمیم بگیره با توجه به شرایط وفرهنگش

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡