2821
2789
عنوان

گوست‌ کردن‌

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 47 پست
چقدر دقیق اشاره کردی شاید همین باشه

همینه چون ناخداگاه ادم خیلی عجیب یه اتفاق بد حل نشده یا سرکوب شده بعدا خودشو اینجوری نشون میده یه نفر خوبه ولی تو میترسی بد بشه یا اون کاری که بهش حساسی تو ناخداگاهت ، نشون بده پس رهاش میکنی ببین از کجا استارت خورده با خودت حلش کن

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

همینه چون ناخداگاه ادم خیلی عجیب یه اتفاق بد حل نشده یا سرکوب شده بعدا خودشو اینجوری نشون میده یه نف ...

ممنونم از تو دختر زیبا خیلی قشنگ توضیح دادی اسکرین شات گرفتم از چیزی که نوشتی لازمه انگار واقعا با خودم حل کنم چیزهایی رو

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنونم از تو دختر زیبا خیلی قشنگ توضیح دادی اسکرین شات گرفتم از چیزی که نوشتی لازمه انگار واقعا با خ ...

فدات 🩷

امیدوارم بهتر بشی🎀❤️

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز