2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم والا:)

من سر چندین نفر این بلا رو اوردم

نهایتا دوست صمیمیم که همههچیمون باهم بود یهو منو نادیده گرفت و واقعا ضربه بدی بود

تا سرت نیاد نمیفهمی چقد اثر بدی داره روی طرف مقابل

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را؟

من سر چندین نفر این بلا رو اوردمنهایتا دوست صمیمیم که همههچیمون باهم بود یهو منو نادیده گرفت و واقعا ...

آره تاحالا برام پیش نیومده ولی خودم متوجهم که کارم درست نیست، ولی بعضی وقت ها حس میکنم بهترین و ساده ترین راهه و دیگه انجامش میدم بعد سالها میگذره با خودم میگم چه کار اشتباهی کردم با فلانی اون کار رو کردم ولی باز دارم ادامه میدم

دوست رو باید یواش یواش ول کنی ! نه یهو گوست کنی اونم چون ازشون چیزایی میبینی ک با تو و اهداف و ارزشا ...

با دوست خیلی نزدیک از این کارها نکردم ولی دوست های زیادی داشتم چه آنلاین چه حضوری که اینطوری کردم باهاشون انگار قطع ارتباط مستقیم واسم سخته و اینطور راحت ترم بعدا هم ولی عذاب وجدان میگیرم

دوست رو باید یواش یواش ول کنی ! نه یهو گوست کنی اونم چون ازشون چیزایی میبینی ک با تو و اهداف و ارزشا ...

چرا همه چیو فارسی میگید اون یدونه کلمه رو انگلیسی.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

با دوست خیلی نزدیک از این کارها نکردم ولی دوست های زیادی داشتم چه آنلاین چه حضوری که اینطوری کردم با ...

مهم نیست تا پیوند عمیقی نباشه ، بعضی وقتا ادم برا ارامش و صلاح خودش باید اینکارو بکنه