2789
عنوان

گوست‌ کردن‌

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 47 پست
چون اداهای جدیده.میتونید فارسی بگید غیب میشم بدون توضیح.جالبه حتی نوشتنش بلد نیستین.به سلامت.

عزیزم کاش همون خواننده خاموش میموندی و ما از سخنان گهر بارت بهره مند نمیشدیم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بدون قطع ارتباط مستقیم کلا دیگه نادیده اشون بگیری نه ببینیشون نه جواب تماس بدی نه زنگ کلا انگار ...

این روش قهر کردن منه با همه همین کار میکنم و خیلی ازش لذت میبرم ارامش بدون درگیری ذهنی بدون هیچی پرتاب مستقیم تو سطل زباله🙂↔️

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

افرین خوب بود😃👌

خیلی این مدل افراد روی مخمن، چند روز پیش جایی بودیم با جمعی از دوستام بعد صحبت راجع به فضای مجازی و کلا صنعت میم و این چیزها شد من از لفظ brain rot استفاده کردم چون واقعا معادل فارسی دقیق نداره ولی بعدش هم توضیح دادم که چی هستش اونوقت یه آقا پسری مگه دیگه ول کن بود که وا زبان فارسی حرف بزنید این لغات چیه حالا اصلا نوشتنش رو بلدی و کلا این حرفا واقعا طاقت نیوردم بهش گفتم سیکتیر😂🥴💘

منظورم اینه که مشکل عدم تعهد داری احتمالا اگه دوست خاموشمون ناراحت نمیشه کامیتمنت ایشو ! اگه خیلی ب ...

🙁 خودم متوجه این کامیتمنت ایشو تقریبا شدم ولی انگار نمیخوام بپذیرمش، وارد رابطه هم که میشم زود خسته میشم میخوام کنار بکشم توی تاپیک هام هست. آیا واقعا صحبت با یه تراپیست جوابگوعه؟ اگر کسی مد نظرتونه آنلاین هم باشه اوکیه ممنون میشم شماره ای ای دی چیزی بدید ازش

این روش قهر کردن منه با همه همین کار میکنم و خیلی ازش لذت میبرم ارامش بدون درگیری ذهنی بدون هیچی پرت ...

😂🥴 ایول دخترر. اخه من مشکلم اینه این ادما بدی بهم نکردن که این کارو باشون میکنم وگرنه اون بحثش جداست

راستش نه صددرصد موثر نیست ، بیشتر باید عمیقا بخوای ک تغییر کنی

ایا این رفتار بعدا واسم دردسرهای بزرگ تری ایجاد میکنه؟ اگر نه که تمایلی به تغییر ندارم حس میکنم اینطور امن تره:)

😂🥴 ایول دخترر. اخه من مشکلم اینه این ادما بدی بهم نکردن که این کارو باشون میکنم وگرنه اون بحثش جدا ...

به بدی کردن نیست اخه گاهی وقتا مثلا اونجوری که انتظار داریم نیستن بدی نمیکنن ولی رهات میکنن اگه بهشون اعتراض کنی چرا تو اون موقعیت رها شدی با وجودی که همیشه کنارشون بودی میگن اینجوری نیست پس بهتره سر کله نزنی تو هم رها کنی بره

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

به بدی کردن نیست اخه گاهی وقتا مثلا اونجوری که انتظار داریم نیستن بدی نمیکنن ولی رهات میکنن اگه بهشو ...

حرف تو رو کاملا متوجه میشم دختر ولی شرایط من فرق میکنه واقعا آدم های خوب و همه چی تمامی رو ول کردم بخاطر خود درگیری های خودم . راستی بیوت عالی بود😂😂 اینجا سلیقه شخصی یه شوخی نابخشودنیه

حرف تو رو کاملا متوجه میشم دختر ولی شرایط من فرق میکنه واقعا آدم های خوب و همه چی تمامی رو ول کردم ب ...

شاید تو ناخداگاهت یه ترس هست از یه موضوع ترس داری و قبل از اینکه اتفاق بیوفته خودتو کنار میکشی حتی اگه اینجوری نباشه

اره واقعا نابخشودنیه😑