سلام کاربریتون بازه مشکلی نیست احتمالا رمزتونو اشتباه میزنید ، بازیابی کلمه عبور توسط شماره موبایل رو بزنید ، کدی براتون ارسال میشه که با وارد کردن اون میتونین رمزتونو تغییر بدید
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نی نی یار چرا تاپیک من نیومدین باز برام فیک زدن اونم چقد تابلو واقعا جلوشونو بگیرید .خواهشا ولی دیگ ...
لینک بزارید
سلام خوبین؟ کاربر ۶۲۶۲ هستم ، منو تعلیق کردن نی نی یارپنج اونم بدون تذکر و اصلا نمیدونم چرا؟؟؟؟؟ دیشب نزدیکای صبح یه نفر تازه عضو شده بود و فقط چند دقیقه ، که متن تاپیکش فحش بود و خطاب به کاربرا که اونو گزارش زدم و چند بارم تگ کردم نی نی یارو ولی هی با من بحث کردن و گفتم احتمال زیاد استارتر آقان و حتی منم گزارش کردن ولی همه چیو تو خصوصی به نی نی یار پنج گفتم ولی منو تعلیق کردن و اون استارتر کع باید قطعا تعلیق میشد راست راست تو سایت میچرخن ، ❌واقعا حق من یکی به خاطر کمکی که اینجا به این سایت کردم تعلیق نبود با سابقه نزدیک سه سالم و نزدیک ۳۰۰۰ تا تاپیک💔💔💔💔💔💔