2777
2789

سلام کاربریتون بازه مشکلی نیست احتمالا رمزتونو اشتباه میزنید ، بازیابی کلمه عبور توسط شماره موبایل رو بزنید ، کدی براتون ارسال میشه که با وارد کردن اون میتونین رمزتونو تغییر بدید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کاربریتون بازه مشکلی نیست احتمالا رمزتونو اشتباه میزنید ، بازیابی کلمه عبور توسط شماره موبایل ر ...

نی نی یار میخوام تاپیکمو حذف کنی؟چیکارکنم؟

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔
سلام کاربریتون بازه مشکلی نیست احتمالا رمزتونو اشتباه میزنید ، بازیابی کلمه عبور توسط شماره موبایل ر ...

نی نی یار چرا تاپیک من نیومدین باز برام فیک زدن اونم چقد تابلو واقعا جلوشونو بگیرید .‌خواهشا ولی دیگه دارن شورشو در میارن

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نی نی یار میخوام تاپیکمو حذف کنی؟چیکارکنم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1503527/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-3

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نی نی یار چرا تاپیک من نیومدین باز برام فیک زدن اونم چقد تابلو واقعا جلوشونو بگیرید .‌خواهشا ولی دیگ ...

لینک بزارید

لینک بزارید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1824739/چالش-و-سرگرمی

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1824739/چالش-و-سرگرمی

کاربری و تاپیک بسته شد

کاربری و تاپیک بسته شد

ممنونم ازتون خیلی عصبی شدم خیلی لطف کردید نی نی یار .❤خیلی بد شدن خیییلی بد 

سلام خوبین؟ کاربر ۶۲۶۲ هستم ، منو تعلیق کردن نی نی یارپنج اونم بدون تذکر و اصلا نمیدونم چرا؟؟؟؟؟ دیشب نزدیکای صبح یه نفر تازه عضو شده بود و فقط چند دقیقه ،  که متن تاپیکش فحش بود و خطاب به کاربرا که اونو گزارش زدم و چند بارم تگ کردم نی نی یارو ولی هی با من بحث کردن و گفتم احتمال زیاد استارتر آقان و حتی منم گزارش کردن ولی همه چیو تو خصوصی به نی نی یار پنج گفتم ولی منو تعلیق کردن و اون استارتر کع باید قطعا تعلیق میشد راست راست تو سایت میچرخن ، ❌واقعا حق من یکی به خاطر کمکی که اینجا به این سایت کردم تعلیق نبود با سابقه نزدیک سه سالم و نزدیک ۳۰۰۰ تا تاپیک💔💔💔💔💔💔

در پناه حق باشید بدرود

@نی_نی_یار_شب  

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣ تنهایی تنها همدم زندگیمه.......🖤™️
سلام خوبین؟ کاربر ۶۲۶۲ هستم ، منو تعلیق کردن نی نی یارپنج اونم بدون تذکر و اصلا نمیدونم چرا؟؟؟؟؟ دیش ...

الان چک کردم کاربری شما بازه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

الان چک کردم کاربری شما بازه

نی نی یار تعلیقم که😔

اخه چرا بسته شد کاربریم

من‌تو خصوصی به نی نی یار پنج گفتم اگه حق با اون کاربرا بود منو تعلیق کنید وگرنه هیچی

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣ تنهایی تنها همدم زندگیمه.......🖤™️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز