عزيزم اول يادت باشه واسه هر بشقابي بايد ٥تا تكه گوشت باشه واسه هر چهار نفري هم يه ليوانايي كه توش چايي ميخوريم لوبيا ميريزم ليوان پره پر
اول پياز و تفت ميدم بعد گوشتمم ميريزم خوب با پياز تفت ميدم نمك و فلفل و زردچوبه هم ميزنم خوب تفتش ميدم بعد لوبيا هم مريرم آب هم خيلي زياد ميريزم مثلا قابلمه اي كه ميخوام تو خورشت آماده كنن پر پر لب تا لب آب ميكنم ميريزم توش بعد ميذارم تو ديگ زود پز يك ساعت و ربع تا قشنگ گوشت و لوبيا پخته بشه بعد سبزي خورشتي هم خوب تفتش ميدم كامل تفتش بده تا رنگش كامل تيره بشه
بعد مواد داخل ديگ و تو قابلمه ميريزم و سبزي هم بهش اضافه ميكنم بعد بذاز يك ساعتي قشنگ جا بيفته بعد يك ساعت يكم شنبليله خشك بهشاضافه ميكنم و يكمم رب گوجه ميزنم كه رب گوجه دلبخواهي باد خيلي كم بزني و ميچسم اگر نمك و فلفل ميخواد ميزنم و دوتا ليمو عماني هم ميذارم داخلش يه قاشق آبليمو هم ميزنم بعد ميذارم دو باره يك ساعتي قشنگ رو گاز بمونه تا جا بيفته كه ديگه آبكي نباشه كه سبزيش يه طرف باشه لوبياش يه طرف بايد بذاري خوب جا بيفته ديدي وقت نداري درشو بردار و زير گازو بيشتز كن نا قل بخوره آبش تبخير بسه