2789
عنوان

شکست عشقی

131 بازدید | 22 پست

سلام ب همگی من با یکی دوست بودم بهم خیانت کرد رفت ب راحتی بلاکم کرد خیلی بهش خوبی کردم محبت کردم اواخر بهم میگفت تو مشکل داری محبت افراطی داری برو دکتر براش کادوهای گرون میگیرفتم حتی دیدم دوست دختر قبلیش بهش اس داد ز زد گفتم این چی میگه گفت بهم وقت بده بزارمش کنار بعد منو گذاشت کنار از همه جا بلاکم کرد بعد ی هفته از خط بابام ز زدم دختره کنارش بود گوشی و گرفت و کلی منو مسخره کرد و بهم خندید گفت این جرات نداره منو ول کنه

ادم اشتباهی انتخاب کردی .بزن خودت بلاکش کن بره رده کارش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدش دختره گفت تمام این مدت من میدونستم تو بودی عکساتو دیدم زنگ میزدی من کنارش بودم ولی میدونستم تورو میزاره کنار میگفت من هر وقت دلم بخواد میرم و میام این جز من با کسی نمیتونه باشه الان دو هفته س این اتفاق افتاده هر ذکر و دعایی بود خوندم که برگرده ی جوری منو میخواست من میگفتم خدایا شکرت بالاخره ی ادم درست اومد توزندگیم فقط گفتم حرفات چی بود میگفتی ی تار مو تورو ب دنیا نمیدم گفت من همیشه مست بودم برو بابا دلت خوشه

بچه نازی اباد بود و من جنت اباد گفتم کادوهای گرون براش میخریدم گل میخریدم میگفت منظورت چیه از این کارا مست میکرد خاموش میکرد میگفت خواب بودم دیشب نگو همه اون روزا با دوست دختر قبلیش بود خدا چرا صدای منو نمیشنوه اون تو عشق و حاله و من گریه اخر هفته ک میشه خیلی دلم میگیره

من تازه عضو شدم بلد نیستم چه جوری جواب بدم ببخشید

بخاطر جنگ بیکار شدم این ک بود باهاش بودم سررگرم بودم خیلی دوسش داشتم همه چیزی ک داشتم و براش خرج کردم اخرم گفت تو دیونه ای این همه محبت میکنی مشکل داری تو ی بچه داری مامان من نمیزاره تو رو بگیرم مامانم میگه این کادو میخره برات ک بگیریش

صدای خنده دختره تو گوشمه ک میگفت داری گریه میکنی برای این لاشی من میرینم بهش و جرات نداره ولم کنه در صوتی ک هفته قبلش ب من گفت ب خاک بابام من نمیخوامش من تورو میخوام من خر هی بلاکش میکردم دوباره هر شبی ک کنار هم بودیم زنگ میزد بعد بهم میگفت باورم نداری منم از ترسم میگفتم چرا حرف تو سنده واسم میگفت مهم اینه من کنار توام هر هفته این همه ذکر دعا چرا جواب نمیده برگرده

من فقط فاز بعضی دخترا ک حس میکنن یه پسر لاشی کنارشونه نهنگ شکار کردن و نمیفهمم حس خرم سلطان دارن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

عزیز دلم خودت رو کوچیک نکن می خوای بگی دل این حرفا رو نمی فهمه ؟ اصلا با تو باشه هم اخلاقش همینه چون می دونه هر کاری کنه بازم تو هستی و خاطرش از بودنت راحته . بخدا ارزش نداره . اگه باهاش ازدواج کنی هم روز و شبت گریه است چون همش خطا میره

این اشغالای کثافت همینن انشاالله به بدترین حالت ممکن با خانواده خودشون اینکار رو بکنن بفهمن یعنی چی

چرا خانواده انشاالله سر خودشون بیاد هزارتا بلا

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨