2789
فکر میکنم بستگی به خودت دارهمثلا من حتی وقتی مسافرت میرم نمیتونم با سوپرمارکتا ارتباط برقرار کنم دلم ...

نه دیگه در اون حد نیستم

ولی خب عاشق خانوادمم

چند وقتیم بخاطر مسائل روحیم ضعیف شدم

قبلنا اینطور نبودم

اینا حل میشه به نظرم اون حس درونی غربت اینکه خونه کسی منتظرت نیست خودتی خودت یکم سخته... البته همینا ...

شما چقدر طول کشید تا زبان رو کامل یاد بگیرید برا آیلتس ؟؟

و نمرتون چند شد ؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بچگی کلاس میرفتم یه سال ۷

ترکیه آزمون دادید چون شنیدم دیگه قراره تو ایران برگزار نشه

نمیدونم حقیقت داشت یا نه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
به نظرتون بهترین کشور کجاست برای همین بحث مهاجرت؟

بهتر از چه نظر عزیزم؟ خیلی فاکتورها هست به نظرم. یکی براش بخش مالی مهمتره، یکی اجتماعی، یکی راحتی زندگی. البته نمیگم همه ش مهم نیست ها ولی بسته به شرایط هرکسی و حتی شخصیتش خیلی به نظرم تجربه ها متفاوت میشه.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

خیلی میترسم بخاطر ترماهایی که دارم، نمیخوام فرصتامو از دست بدمخیلی وقته با تراپیست در ارتباطم الانم ...

خیلی کار خوبی میکنی. درست میگی تنهایی خیلی چالشش بیشتره. منم حقیقتش خیلی آدم اجتماعی نیستم. اینجا دوستی پیدا نکردم اون قدر که باید. دوست های قدیمیم دوست هایی هستن که ایرانن یا دوست های آنلاینی که تو پلتفرم های دیگه پیدا کردم. دروغ چرا، دوریه اذیت میکنه ولی سر آدم هم به زندگی گرم میشه، بعلاوه اینکه عادت کردم بعد یه مدتی به مقدار خیلی خوبی. البته اخیرا خیلی ایران اومدم هوایی شدم😅 اما خب به نظرم قابل تحمله مخصوصا اگه جایی باشه آدم که اختلاف زمانی خیلی زیاد نباشه در ارتباط بودنه راحتتره.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

بهتر از چه نظر عزیزم؟ خیلی فاکتورها هست به نظرم. یکی براش بخش مالی مهمتره، یکی اجتماعی، یکی راحتی زن ...

بهتر از نظر راحتی و مالی

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨