2789

خیلی طول میکشه کنار بیاید حتما تراپی برید اگر دسترسی نداشتید از تراپی آنلاین مشاوره بگیرید

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

از چه نظر؟

یکی دو ماه اول همه چی تازه ست بابا اینقدر کار هست و سرت شلوغه فرصت نمیکنی با چیزی کنار بیای اصلا فکرت هم نمیره سمتش. چالش بیشترش به نظرم از سال اوله و بعد دیگه عادت میکنی.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم

من میخوام برای دکترا برم کانادا

اما چون تازگیا افسردگی داشتم و دوره سختی رو گذروندم حس میکنم دوری از خانواده و ادغام تو جامعه برام سخت باشه

از طرفی هم برای جایگاه الانم خیلی تلاش کردم و نمیخوام همچین چیزی رو از دست بدم یه جور ترس و دلهره دارم

من میخوام برای دکترا برم کانادا اما چون تازگیا افسردگی داشتم و دوره سختی رو گذروندم حس میکنم دوری از ...

راستش من فکر میکنم تا یک حد کوچیکی بستگی به خود آدم هم داره عزیزم. همین که کشور انگلیسی زبانه و زبان دومی نداره که مانع زبانی بشه برات (البته اگه استان فرانسوی زبان نیست منظورمه) خودش پوئن مثبتیه. اما خب واقعیت اینه که سخته، دروغ چرا. من همسرم اول رفت تنها و یه مدتی طول کشید باهم بریم. اون هم سابقه افسردگی داشت و وقتی رفت طفلک خیلی اذیت شد تنهایی. اگر میتونی به نظرم سعی کن یه گروه ساپورتی برای خودت پیدا کنی قبل رفتن. کامیونیتی ایرانی های اون شهر یا دانشگاهت، یا اگر میتونی یه تراپیست خوب از ایران پیدا کن که بتونی آنلاین باهاش جلسه داشته باشی و کمکت باشه تا با چالش کمتری بری.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

وای من خیلی به این فکر میکنم در حالت عادی ام نمیتونم راحت ارتباط برقرار کنم با آدما موندم چجوری میخام وقتی مهاجرت کردم با بقیه ارتباط برقرار کنم

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

راستش من فکر میکنم تا یک حد کوچیکی بستگی به خود آدم هم داره عزیزم. همین که کشور انگلیسی زبانه و زبان ...

به نظرتون بهترین کشور کجاست برای همین بحث مهاجرت؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

فکر میکنم بستگی به خودت داره

مثلا من حتی وقتی مسافرت میرم نمیتونم با سوپرمارکتا ارتباط برقرار کنم دلم برا سوپر مارکتِ محله خودمون تنگ میشهicon

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

من همیشه به این فکر میکنم بار اولی که رفتی اونجا کسی رو هم نمیشناختی جایی رو هم بلد نبودی فقط یه آدرس داشته باشی از خونه ای که قراره بری حالا اونجا رو یه جور پیدا میکنی ولی بعد چطوری باید شهرو یاد بگیری؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
راستش من فکر میکنم تا یک حد کوچیکی بستگی به خود آدم هم داره عزیزم. همین که کشور انگلیسی زبانه و زبان ...

خیلی میترسم بخاطر ترماهایی که دارم، نمیخوام فرصتامو از دست بدم

خیلی وقته با تراپیست در ارتباطم الانم که میرم پیش روانپزشک

شما چون یه نفر رو داشتین زندگی خیلی براتون قابل تحمل تره

من چون تنهام میترسم خیلی...

دوری از خانواده خیلی اذیتتون نمی کنه؟

زیاد آدم اجتماعی نیستم

من همیشه به این فکر میکنم بار اولی که رفتی اونجا کسی رو هم نمیشناختی جایی رو هم بلد نبودی فقط یه آدر ...

اینا حل میشه به نظرم اون حس درونی غربت اینکه خونه کسی منتظرت نیست خودتی خودت یکم سخته...

البته همینا آدم و قوی میکنه