2789
عنوان

حاجت دارا

1 بازدید | 11 پست

یه نمازه یه خانوم که مادرشونم سیده بهم پیشنهاد کردن

گفتن هرکسی خونده حاجت گرفته

نخواستم تک خوری کنم گفتم به شماهم بگم

سه شب بین نماز مغرب و عشا دورکعت نماز به نیت حاجت قلبی تون هدیه میکنید به حضرت زینب بلافاصله که نماز تمام شد میرید سجده و۶۹مرتبه نه یکی کمتر نه یکی بیشتر ذکر یا رَبا رو میگید

التماس دعا 🌺🌹

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زیادددد نذر کردمنماز خوندماینم میخونم🫠❤️

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا

ز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
یا ربّا روی ب تشدید؟

به من گفت یا ربا

راستشو بخوای تشدیدش رو نپرسیدم

زود حاجت میده؟اگه کسی نماز نونه اون ۳ شب و فقط بخونه ظهر نخونه چی

دیگه اونو خدا میدونه

والا سوال دومت رو والا نمیدونم

ممنونم که گفتی انشاالله حاجت روا بشیمنم تو فکرم اومده به نیت حضرت رقیه کش مو درست کنم و بدم به بچه ه ...

ان شالله حاجت روا بشی گلم

اسی لطفا دعام کن

تو رو خدا و قرآن دعام کن که انشالله هر جور هست ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده دندون پزشکی این هفته ایی که میاد با هزینه خیلی کم و کیفیت عالی انجام بدم و امسال هر جور هست جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم بیمارستان دولتی و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسیم و جویدن و بلع هم کامل حل شه و خرج ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شه و همه ی هزینه ها رو پدرم بده (بهش چند سال پیش پول قرض دادم تا الان پس نداده و بهم ضرر زده اگه طلا میخریدم الان هم پول هم طلا داشتم)🥹😭

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت تا اخر عمرش هیچ زنی به غیر مادرم نگیره، و انشالله خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و بی نیازی از مردم و عزت و احترام بده😔