آقای__مفتون مدیر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3151 عنوان 🌱 صید | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 28 پست ❤️ هوالحبیب در فکرِ دلبری ز مـنِ بـی نـوا مباش ...صیدی چنین حـقیر، برازنده یِ تو نیست#فاضل_نظریشما هم یک بیت مهمانم کنید.🍃🙏🏻🍃 امروز | 17:52 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haranosh عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 519 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیستگر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا صبر بر داغ دل سوخته باید چون شمع / لایق صحبت بزم تو شدن آسان نیست if you don’t know your real price, be ready for affliction
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3151 قسم به نم نم باران که دوستت دارمبه اشک های خیابان که دوستت دارم قسم به سعدی و حافظ، به منزوی قیصربه ... عزیزم دوستت دارم ولی با ترس و پنهانی که پنهان کردنِ یک عشق یعنی اوجِ ویرانی!
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3151 صبر بر داغ دل سوخته باید چون شمع / لایق صحبت بزم تو شدن آسان نیست از دیگران دل بردن آسان است حرفی نیست! از من اگر دل بردی اما آفرین داری
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 114732 عزیزم دوستت دارم ولی با ترس و پنهانی که پنهان کردنِ یک عشق یعنی اوجِ ویرانی! تو در تقویم من روزی نوشتی دوستت دارماز آن پس بارها گم کردهام فصل خزانش راپرستویی که با تو هم قفس باشد نمی ترسدبدزدند آب و نانش را، بگیرند آسمانش راتو ماهی باش تا دریا برقصد موج برداردتو آهو باش تا صیاد بفروشد کمانش رامن آن مستم که در میخانهای از دست خواهد رفتاگر دستان تو پر کرده باشد استکانش را هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3151 تو در تقویم من روزی نوشتی دوستت دارماز آن پس بارها گم کردهام فصل خزانش راپرستویی که با تو هم قفس باش ... هزاران دوستت دارم به گوش باد نجوا شدرِسد آیا کمی از آن به گوش دلبرم امشب؟
haranosh عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 519 از دیگران دل بردن آسان است حرفی نیست! از من اگر دل بردی اما آفرین داری من که هر آنچه داشتم، اول ره گذاشتم / حال برای چون تویی اگرکه لایقم بگو if you don’t know your real price, be ready for affliction
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 15224 عنوانت دیدم دلم ماهی خواست 😂 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
rahahjkl عضویت: 1405/03/04 تعداد پست: 511 یارب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 114732 هزاران دوستت دارم به گوش باد نجوا شدرِسد آیا کمی از آن به گوش دلبرم امشب؟ من دیگه شعر کم آوردمان شاالله ک برسه🤲🏿😂😂😂 هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3151 عنوانت دیدم دلم ماهی خواست 😂 بین ماهی های اقیانوس و ماهی های تنگهیچ فرقی نیست وقتی چاره ای جز آب نیست!فاضل نظریبله بله، از لفظ صید، ماهی متبادر به ذهن میشه.🥲🙏🏻🍃🌱
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3151 یارب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت یارب تو مرا به روی لیلیهر لحظه بده زیاده میلیاز عمر من آنچه هست بر جایبستان و به عمر لیلی افزاینظامی
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3151 من دیگه شعر کم آوردمان شاالله ک برسه🤲🏿😂😂😂 ان شا الله منتظر ارسال شهر های خوبتون هستیم.الهی آمین🫡😅😁
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3151 هیچ راهی جز به دام افتادن صیاد نیستهر کجـــا پا میگذارم دامنـــــی دل ریخته
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3151 هر جا که خیره میشوم انگار عکس توست ما را کشانده ای به چه تاریکخانه ای ...!