آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3139 عنوان 🌱 صید 1 بازدید | 24 پست ❤️ هوالحبیب در فکرِ دلبری ز مـنِ بـی نـوا مباش ...صیدی چنین حـقیر، برازنده یِ تو نیست#فاضل_نظریشما هم یک بیت مهمانم کنید.🍃🙏🏻🍃 امروز | 17:52 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 114732 برایم نیمه شب تک بیتِ صائب میفرستد بازرگِ خوابِ من افتاده به دستِ مردم آزاری .. هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3139 برایم نیمه شب تک بیتِ صائب میفرستد بازرگِ خوابِ من افتاده به دستِ مردم آزاری .. وقت شادی تند و در غم کُند حرکت میکندمردم آزاری مرامِ ساعتِ دیواری است
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3139 بارها سنگ زدم آب گل آلود شود اما نهبِرکه عاشق تر از آن ست که ماهش برود از یادش
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 114732 وقت شادی تند و در غم کُند حرکت میکندمردم آزاری مرامِ ساعتِ دیواری است اینجا فقط میتونم بگم ای ساعت دیواری تو چرا بیداری😂😂😂😂 هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3139 هر جا که خیره میشوم انگار عکسِ توستما را کشانده ای به چه تاریک خانه ای...!
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3139 اینجا فقط میتونم بگم ای ساعت دیواری تو چرا بیداری😂😂😂😂 عامل بیداریِ هر صبح این عاشق، سلامبا توام عالیجنابِ عشق امروزت بخیرسلام، خوبه، قبول میکنیم.🫡🌹☺️😁
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 114732 عامل بیداریِ هر صبح این عاشق، سلامبا توام عالیجنابِ عشق امروزت بخیرسلام، خوبه، قبول میکنیم.🫡🌹☺️😁 سلام ای یار دور از ما نشسته ؛سلام ای بدتر از ما دل شکسته !سلام ای آشنا همچون غریبان ؛سلام ای عشق من ، ای بهتر از جان !سلام سالار گلهای بهاری ؛سلام ای برتر از صوت قناری !سلام خورشید من در روز سردم ؛سلام ای مرهم و داروی دردم !سلام ای با وفا ای با مروت ؛سلام ای ساز و گیتار محبت !سلام کردم نگی در یاد ما نیست ؛سلام کردم نگی اهل وفا نیست !سلام کردم نگی تو بی وفایی ؛سلام کردم بگم خوب نیست جدایی ! ممنون ک قبول شد حوصله ی مردودی نداشتم🤣 هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3139 سلام ای یار دور از ما نشسته ؛سلام ای بدتر از ما دل شکسته !سلام ای آشنا همچون غریبان ؛سلام ای عشق من ... نامت بلند و اوج نگاهت همیشه سبزآبی ترین بهانه ی دنیای من سـلام!حسین منزویخواهش میکنم، هم جالب بود و هم مقبول. خوب شد پس😅😅☺️😁
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3139 بین اشعار من و ارتش چشمان شمابنده مغلوب دو سردار سپاهت شده ام
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 114732 نامت بلند و اوج نگاهت همیشه سبزآبی ترین بهانه ی دنیای من سـلام!حسین منزویخواهش میکنم، هم جالب بود و ... من سلام گرم اما ، ساده ات را دوست دارمآن نگاه بر زمین افتاده ات رادوست دارمچشمهای از وفا آکنده ات را دوست دارمگل بخند ، آرام آرام خنده ات را دوست دارم....🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿 هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤
haranosh عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 519 بیم آن است کز غم عشقتسر بر آرد دلم به شیدایی if you don’t know your real price, be ready for affliction
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3139 من سلام گرم اما ، ساده ات را دوست دارمآن نگاه بر زمین افتاده ات رادوست دارمچشمهای از وفا آکنده ات را ... پا به پا کردم و جان کندم و گفتم آخردوستت دارم و گفتی نظر لطف شماست🌹🙏🏻
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3139 بیم آن است کز غم عشقتسر بر آرد دلم به شیدایی شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیستگر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 114732 پا به پا کردم و جان کندم و گفتم آخردوستت دارم و گفتی نظر لطف شماست🌹🙏🏻 قسم به نم نم باران که دوستت دارمبه اشک های خیابان که دوستت دارم قسم به سعدی و حافظ، به منزوی قیصربه شاعران پریشان که دوستت دارم ورای فقه، ورای کلام، باور کنورای فلسفه عرفان که دوستت دارم بجای این که بخواهم و یا ولش کن! نه!عجیب نیست کماکان که دوستت دارم قسم نمی خورم اما اگر قسم بخورمبه آیه آیه ی قرآن که دوستت دارم هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤