2789
عنوان

خنده بدموقع 🤣🤣

75 بازدید | 20 پست

دیروز رفته بودم بانک یهو دعوای خیلی بدی شد اصلا نفهمیدم سر چی چطور شروع شد دو تا مشتریا دعوا کردن فحش مودبانه میدادن ولی کم مونده بود درگیری بشه من خندم گرفته بود هی سعی میکردم خودمو کنترل کنم نمیشد خیلی بد بود خلاصه حراسته چیه توی بانک اومد جداشون کرد

شما هم خنده بد موقع دارین؟

جایی که نباید بخندم خندم میاد😂

شاید از فکر سفر برگردی امشب ....:) کاربری دست دونفره🤌🏻🎀_تصمیمای مهم زندگیتو با قلبت میگیری یا مغزت؟ نظر نینی سایتیا💅اگر یک جوک نمیتواند تورا چند بار بخنداند پس چرا یک غم باید چند بار تورا بگریاند؟ زندگی هم مثل تاپیکای سایته حرفایی که زدیم همیشه میمونه و پاک نمیشه↕️ 🥲نی نی یار اگه بترکونیم مامانمو میارم سرت👈🏻👉🏻💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فحش مودبانه چی مثلا

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸