__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 240 عنوان کتاب 💬 1 بازدید | 17 پست درود به شما امیدوارم حالتون خوب باشه 🌸ممنون میشم اگه کتاب هایی که خودتون خوندینو فکر میکنین باعث تغییرتون شده و خوب بوده بهم معرفی کنین ترجیحا فلسفی باشه ... کلی نهال توو سرمای این شب تار توو خاک کردیم 🖤 امروز | 14:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepidkoh عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 312 من بیشتر رمان خوندم، بیشترین تاثیر که گرفتم رمانهای داستایوفسکی بود. کلا روانشناست میکنهروانشناسی و مهارت فراشناخت رو از کتاباش یادگرفتم
نوراــجیم عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 475 اثر مرکبتحت خوابت را مرتب کنخودت باش دختر. از ریچلآدم های سمی از لیلیان اینا رو از همه بیشتر دوس داشتم من و چای و کتابای شعرم شما همه.باید بخونیم و یادبگیریم و یادبدیم ، زن های فهمیده،موجب التیام زخم های ایران خواهند شد.💔🫠
نوراــجیم عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 475 زیاد شد لایکم می کنی بخونم من و چای و کتابای شعرم شما همه.باید بخونیم و یادبگیریم و یادبدیم ، زن های فهمیده،موجب التیام زخم های ایران خواهند شد.💔🫠
میاااااا عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 409 بادام ، فلسفی نبود ولی جالب و آموزنده بود برداشت های خوبی میشه بعد از خواندن این کتاب کرد کوری هم کتاب عمیقی بود خیلی بعد از خواندنش بهش فک کردم یجوری مینویسن پرنسس بابام ، انگار ما دایناسور بابامونیم🗿🦍
mahdiya1399 عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 107 اسی لطفاً اگر کتاب هابی برای افزایش عزت نفس می دونی بهم معرفی کن یا کتاب مناسب برای کسانی که شکست عاطفی خوردن
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 240 نیروی حال اکهارت تولتختخوابت را مرتب کنهنر ظریف بیخیالی خیلیم عالییی ممنونم🦋 کلی نهال توو سرمای این شب تار توو خاک کردیم 🖤
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 240 من بیشتر رمان خوندم، بیشترین تاثیر که گرفتم رمانهای داستایوفسکی بود. کلا روانشناست میکنهروانشناسی و ... دقیقا خیلی خوبه موافقم کلی نهال توو سرمای این شب تار توو خاک کردیم 🖤
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 240 اثر مرکبتحت خوابت را مرتب کنخودت باش دختر. از ریچلآدم های سمی از لیلیان اینا رو از همه بیشتر دوس داش ... مرسی به نظر خوب میان🌸 کلی نهال توو سرمای این شب تار توو خاک کردیم 🖤
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 240 بادام ، فلسفی نبود ولی جالب و آموزنده بود برداشت های خوبی میشه بعد از خواندن این کتاب کرد کوری هم کت ... به بهحتما میخونم کلی نهال توو سرمای این شب تار توو خاک کردیم 🖤
sepidkoh عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 312 اسی لطفاً اگر کتاب هابی برای افزایش عزت نفس می دونی بهم معرفی کن یا کتاب مناسب برای کسانی که شکست ع ... من کتاب شکست عشقی رونمبشناسم .ولی خودم چون عشق اولم با احساساتم بازی کرده بود چ، با مجموعه ویدیوهای محمد رییسی نیا اوکی شدم و جواب سوالات مو گرفتم.
__ژرف__ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 240 اسی لطفاً اگر کتاب هابی برای افزایش عزت نفس می دونی بهم معرفی کن یا کتاب مناسب برای کسانی که شکست ع ... پادکست های مجتبی شکوری رو بهت توصیه میکنمداخل برنامه طاقچه میتونی گوش کنی کلی نهال توو سرمای این شب تار توو خاک کردیم 🖤