2777
2789
عنوان

کتاب 💬

38 بازدید | 17 پست

درود به شما امیدوارم حالتون خوب باشه 🌸

ممنون میشم اگه کتاب هایی که خودتون خوندین

و فکر میکنین باعث تغییرتون شده و خوب بوده بهم معرفی کنین

ترجیحا فلسفی باشه ...

بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اثر مرکب

تحت خوابت را مرتب کن

خودت باش دختر. از ریچل

آدم های سمی از لیلیان

اینا رو از همه بیشتر دوس داشتم

نی نی سایت برای من : جایی که غم تنهایی رو از یادم می بره، جاییکه حس میکنم کسایی هستن تو دنیا که نگران من باشن.....من و چای و کتابای شعرم شما همه.باید بخونیم و یادبگیریم و یادبدیم ، زن های فهمیده،موجب التیام زخم های ایران خواهند شد.💔🫠

زیاد شد لایکم می کنی بخونم

نی نی سایت برای من : جایی که غم تنهایی رو از یادم می بره، جاییکه حس میکنم کسایی هستن تو دنیا که نگران من باشن.....من و چای و کتابای شعرم شما همه.باید بخونیم و یادبگیریم و یادبدیم ، زن های فهمیده،موجب التیام زخم های ایران خواهند شد.💔🫠

من بیشتر رمان خوندم، بیشترین تاثیر که گرفتم رمانهای داستایوفسکی بود. کلا روانشناست میکنهروانشناسی و ...

دقیقا

خیلی خوبه موافقم

اثر مرکبتحت خوابت را مرتب کنخودت باش دختر. از ریچلآدم های سمی از لیلیان اینا رو از همه بیشتر دوس داش ...

مرسی به نظر خوب میان🌸

بادام ، فلسفی نبود ولی جالب و آموزنده بود برداشت های خوبی میشه بعد از خواندن این کتاب کرد کوری هم کت ...

به به

حتما میخونم

اسی لطفاً اگر کتاب هابی برای افزایش عزت نفس می دونی بهم معرفی کن یا کتاب مناسب برای کسانی که شکست ع ...

من کتاب شکست عشقی رونمبشناسم .ولی خودم چون عشق اولم با احساساتم بازی کرده بود چ، با مجموعه ویدیوهای محمد رییسی نیا اوکی شدم و جواب سوالات مو گرفتم.

اسی لطفاً اگر کتاب هابی برای افزایش عزت نفس می دونی بهم معرفی کن یا کتاب مناسب برای کسانی که شکست ع ...

پادکست های مجتبی شکوری رو بهت توصیه میکنم

داخل برنامه طاقچه میتونی گوش کنی