2789
عنوان

مرد متاهل

151 بازدید | 25 پست

کوتاه مینویسم

به واسطه وارد جمعی شدم مجازی البته استاد دانشگاهی به من درخواست داد منم بدم نیومد اوایل خیلی متشخص ولی کم کم شک کردم هوقت بامن صحبت میکرد بیرون بود امارشو درآوردم متوجه شدم آقا زن داره باهاش صحبت کردم و گفتم چرا وقتی متاهلی به من پیشنهاد دادی من بعد از دوهفته متوجه شدم در کمال ناباوری گفت من متاهل نیستم مجردم درحالی که آمارشو از صمیمی ترین دوستش درآوردم بلاکش کردم و الان به گوشم رسیده که استاد پشت سرم صحبت کرده و گفته که چت ناجور و عکس ناجور ازم داره

بنظرتون چیکار کنم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

مگه داره؟

متاهل و متعهد اگه لایک کردم یعنی باهاتون موافقم وقتی تاپیک میزنم و راجع به چیزی میپرسم یعنی ادم انتقاد پذیری ام ولی وقتی تو تاپیکم جوابتونو نمیدم یعنی با جوابتون مخالفم ولی حوصله متقاعد کردنتون رو ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای خودم متاسفم من با ایشون چت نداشتم حتی بیشتر مکالمه ما تلفنی بود

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
مگه داره؟

نه بابا

برو ب زنش همه ماجرا رو بگو. ت این وسط اگر واقعا نمیدونستی ک متاهله پس نباید بترسی و راحت بیان کن. اون باید بترسه ک بیشرف بودع

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

نه بابا

خب پس از چی میترسی مردک چندش بزار هر غلطی میخواد بکنه

متاهل و متعهد اگه لایک کردم یعنی باهاتون موافقم وقتی تاپیک میزنم و راجع به چیزی میپرسم یعنی ادم انتقاد پذیری ام ولی وقتی تو تاپیکم جوابتونو نمیدم یعنی با جوابتون مخالفم ولی حوصله متقاعد کردنتون رو ندارم

برو ب زنش همه ماجرا رو بگو. ت این وسط اگر واقعا نمیدونستی ک متاهله پس نباید بترسی و راحت بیان کن. او ...

اتفاقا میگن خیلی از زنش میترسه از من که چیزی نداره

ب حراست یا مدیریت دانشگاهتون اطلاع بده

استاد شهر دیگه اس

اتفاقا میگن خیلی از زنش میترسه از من که چیزی نداره

خب برو بهش بگو اگر به چرت گفتنش ادامه بده میری سراغ زنش

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞